| MiuuuxD a întrebat:

Puteti sa faceti un top 5 al celor mai amuzante faze(de la scoala, petreceri, tabere)? pentru cele mai amuzante faze

Răspuns Câştigător
| Maria_5356 a răspuns:

Hmm thinking daca le lu-am dupa ce le mai "amuzante" as incepe thinking eram la cabana cu cei mai buni prieteni.si am baut eu cu prietena mea cea mai buna vin fiert cu scortisoara rolling on the floor si momentul cultiminant a fost ca ne-am cam imbatat. si am mers afara pentru ca toaleta era afararolling on the floor si am inchiso pe prietena mea acolo si nu sa mai deschis usharolling on the floor a trebuit so spargem ( usha) blushing. da.si ca razbunare pentru earolling on the floor am iehsit din nou la asa zisa baie laughing si am cazut pe gheata. si m-am tot dus ( eram in slapi pufosi de casa, se explica) laughing love struck... al doilea. ar fi. a dormit prietena mea cea mai buna intr-o zi la mine. si ne-am gandit sa iesim pe geam afara.(stau la parter) ea a iesit prima.si eu m-am agatat rolling on the floor a fost atat de penibila faza. nu o uit! al treilea amintire.care imi aduce aminte este. tot asa o betie crunta. la chef la prietena mea cea mai buna. cand ne-am imbatat amandoua si am inceput sa plangem. cum sa plangi cand bei? rolling on the floor si am cazut prin toate colturile casei, si toti ne ridicau. momente frumoase day dreaming intrebarea asta mi-a readus zambetul pe buze laughing. am o gramada de amintiri frumoase si hazli. as putea sa scriu o cartelaughing primesc fundita? blushing

1 răspuns:
| Monique1 a răspuns:

Top 5thinking
hmmm...

5.laughing Alergam pe terenul de sport dupa un coleg care-mi 'imprumutase ' telefonul, si m-am impiedicat de mingea de fotbal, facand un fel de "flic-flac'' inainte sa cad pe spate.
4. Eram la ora de sport cand o. vrabie/cioara/randunica thinking si-a... facut nevoile pe profa.laughing
3. Ajutam un coleg sa-si dea jos blugii[avea pantalonii de.training pe dedesubt] si pentru ca blugii lui idioti erau prea stramti se tinea de usa si eu trageam de ei. A intrat dirigu, eu i-am dat drumul colegului si a cazut in cap.big grin
2. thinking
1.Colegu' meu idiot i-a pus unei alte colege o cutie cu lapte pe scaun. fata nu a vazut cutia, si s-a trantit pe scaun, tot laptele explodandu-i sub. fund.laughing

cam atat imi vine-n mintebig grin