Hmm daca le lu-am dupa ce le mai "amuzante" as incepe eram la cabana cu cei mai buni prieteni.si am baut eu cu prietena mea cea mai buna vin fiert cu scortisoara si momentul cultiminant a fost ca ne-am cam imbatat. si am mers afara pentru ca toaleta era afara si am inchiso pe prietena mea acolo si nu sa mai deschis usha a trebuit so spargem ( usha) . da.si ca razbunare pentru ea am iehsit din nou la asa zisa baie si am cazut pe gheata. si m-am tot dus ( eram in slapi pufosi de casa, se explica) ... al doilea. ar fi. a dormit prietena mea cea mai buna intr-o zi la mine. si ne-am gandit sa iesim pe geam afara.(stau la parter) ea a iesit prima.si eu m-am agatat a fost atat de penibila faza. nu o uit! al treilea amintire.care imi aduce aminte este. tot asa o betie crunta. la chef la prietena mea cea mai buna. cand ne-am imbatat amandoua si am inceput sa plangem. cum sa plangi cand bei? si am cazut prin toate colturile casei, si toti ne ridicau. momente frumoase intrebarea asta mi-a readus zambetul pe buze . am o gramada de amintiri frumoase si hazli. as putea sa scriu o carte primesc fundita?
Top 5
hmmm...
5. Alergam pe terenul de sport dupa un coleg care-mi 'imprumutase ' telefonul, si m-am impiedicat de mingea de fotbal, facand un fel de "flic-flac'' inainte sa cad pe spate.
4. Eram la ora de sport cand o. vrabie/cioara/randunica si-a... facut nevoile pe profa.
3. Ajutam un coleg sa-si dea jos blugii[avea pantalonii de.training pe dedesubt] si pentru ca blugii lui idioti erau prea stramti se tinea de usa si eu trageam de ei. A intrat dirigu, eu i-am dat drumul colegului si a cazut in cap.
2.
1.Colegu' meu idiot i-a pus unei alte colege o cutie cu lapte pe scaun. fata nu a vazut cutia, si s-a trantit pe scaun, tot laptele explodandu-i sub. fund.
cam atat imi vine-n minte
anamaria09 întreabă: