Niste imaturi. daca iti injuri si fosta iubita...inseamna ca chiar nai tinut l ea...cand iubesti pe cineva il respecti
Atat i`ar fi trebuit sa ma injure. Cred ca nu merita respectul meu, nu merita sa stiu ca exista.Copii facutsi pentru alocatie.[ce dur ]
Pai chiar cunosc unu' care zicea de fosta iubita ca nu e buna de nimic, ca e grasa si proasta.Sincer, din momentul ala nu il mai suport...pana la urma nu el a stat cu ea? si vorba aia :cine se aseamana se-aduna.
Atata i-ar mai fi trebuit sa ma injure vreun baiat pe mine...bine poate ca daca de ex o fata l-ar fi tot batut la cap poate atunci poate ar fi trebuit s-o injure... da in rest mie mi se par niste mitocani mai ales daca injura o fata asa...ca sa se afle si el in treaba
Stiu multi baieti care si-au injurat fostele.cred ca atata ii duce capul si fetele fac acest lucru nici ele nu sunt mai prejos
Sincer?! Da. . dar. a fost reciproc. adica. am fost provocat. cat despre parerea mea despre acest gen de "mascul".este impartita in functie de situatie