Am citit cand eream mica o carte de a Sandrei dar nu mai tin minte numele ei...stiu doar ca erea vb de o tipa care locuia undeva pe pe o insula si se indragosteste de un tip pe care il crede sarac, dar de fapt erea super bogat ceva cu petrol erea print s-au ceva de genul se casatoresc si dupa tatal lui vrea sa ii desparta! stiu ca in engleza se numeste tiger prince! dar nu stiu in romana
Au mai aparut cateva carti de sandra brown:
situatie limita, invidie si ultimul joc.Nu stiu daca ai auzit de ele dar sunt foarte frumoase.Am citit si eu aproape toate cartile ei si imi plac foarte mult, acesta este id-ul meu:fatadinlacrima... daca vrea cineva sa ma instiinteze in legatura cu aparitiile ei sau sa vorbeasca cu mine
Am citit o singura carte de Sandra Brown, dar care mi-a placut si ti-o recomand cu placere, intitulata"Obligat de onoare". Zicala cartii fiind aceea ca, oricate bariere emotionale sub forma principiilor si a diferentelor rasiale ar exista intre 2 persoane, cel de-al 3-lea factor, care ii uneste si este lipsit de prejudecati, e pasiunea...ea nu are bariere.:d
Eu am citit Violul,EDEN PASS -foarte tare, Umbre din trecut, Situatie limita.)
Eu ti-as sugera sa citesti Interviul de Sandra Brown pentru ca eu l-am citit de 2 ori si mi-a placut. Felul in care e scris acest roman.
Foarte tare sa te duci la parinti si sa ii intrebi ce inseamna acum ca esti mare numai este cazul sa te duci la ei nu?
Acum ca stii ce inseamna numai este cazul sa te duci la ei sa ii intrebi nu?
Sandra Brown este unicata nimeni nu poate contraface cartile pentru ca este expuse unicat pe piata
Buna, uite aici un magazin online cu carti scrise de Sandra Brown: http://sandrabrowncarti.tumblr.com/