Buna!
Eu am o problema cu sangerarile. Sunt foarte sensibila si imi curge foarte usor. Te sfatuiesc sa nu iei tablete pentru ca sunt foarte periculoase si nu are nici un rost pentru ca doar pentru atat nu te va trimite acasa. Cum a spus si LittleZu te va pune doar sa ridici mana opusa narii din care iti curge.
Spaer ca te-am ajutat.
Pa, pa!
Nu am un raspuns la intrebarea ta, dar nu o sa te trimita acasa o sa te puna doar sa ridici mana opusa narii care sangereaza
Da-ti singur un pumn . Glumeam! Stai tu calm ca n-o sa te trimita acasa doar din cauza asta cel mult o sa te trimita la baie sa te speli si o sa trebuiasca sa mai stai si cu mana ridicata sau capul in sus .
nu cred ca exista "ceva tableta" care sa aiba acest efect si chiar daca l-ar avea ar face parte din efectele secundare care AR PUTEA sa apara. si daca ti-ar curge sange din nas, normal ar fi sa te trimita la cabinetu' medical al scolii si sa te tina pana-ti trece, nu sa te lase sa mergi acasa.
si in magazinele pe care le vezi tu cu siguranta nu exista produse care sa-ti faca rau.
Ciausescu_Petrisor_1993 întreabă: