| ForbiddenLove a întrebat:

Puteti sa imi spuneti niste lucruri pe care baietii le adora la o fata?(in afara de tate si cur laughing )

6 răspunsuri:
| DragonFLoW a răspuns:

De cele mai multe ori corpul (sani, fund, inaltime, fata laughing ) aparenta. Dar poti sa fii u super bomba sexy, dar daca ai o personalitate nu asa de acceptabila de oricine, dupa un timp petrecut cu barbatul care toata viata lui te-a visat, acesta s-ar putea sa te refuze. Conteaza foarte mult, si urasc sa le numesc, calitati morale si intelectul. Lucrurile care le adora la o fata sunt cam aceleashi cu lucrurile care le adora o fata la un baiat cu mici diferente ( fetelor nu le plac sani barabatilor laughing daca le-ar placea, cei mai frumoshi barbati ar fi cei grashi rolling on the floor ) Pe scurt cam ce calitati morale apreciezi la o fata apreciezi la toata lumea. Eu preciez la o fata cel mai mult sinceritatea, nu stiu de ce, daca nu e sincera cu mine o distr... aaa nu cred ca m-as intelege bine cu ea, dar recunosc ca si cateva minciuni fac relatia sa mearga ( de exemplu ieshi cu ea/el intr-o seara si o/il intrebi " cum arat?" raspuns: " biiinee?" ). Poate ajungi sa cunosti acea persoanaa perfecta plina de calitati cu foarte putine defecte, dar ajungi sa nu te intelegi bine cu ea, deoarece pur si simplu nu sunteti compatibili "something is rotten in the state of denmark" cam asa ar fi. Daca cauti baiatul/fata perfecta, cauta in asa fel incat sa te simti bine langa acea persoana nu sa fie perfecta, sa nu fie neaparat foarte sincera, sau foarte generoasa; in alte cuvinte sa fie perfecta doar pentru tine.

| Диана a răspuns:

Ţâţe, cur.etc

| AlerimxD a răspuns:

Băieţii se simt atraşi dacă eşti naturală, feminină, blândă, sociabilă şi mai ales să fii tu însăţi în preajma lor.
Xoxo.

| ForbiddenLove explică:

Trebuia sa specific aici "in afara de tate si cur laughing

| DjDariuS a răspuns:

Poi eu n-am de unde sa stiu ce le plac, ca la unii baieti le plac tate si curu etc. Mie personalitatea si frumosetea (nu tatele si curu dar e in regula daca le are laughing )
De ce?

DjDariuS

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand sa fii blnda si calma si sa iti dai silinta sa fii mai frumoasa daca stii ca te vei intalni cu el/ea