| Bianka_9565 a întrebat:

Puteti sa imi spuneti si mie statusuri triste dau funda la cele mai frumaose...mersi

Răspuns Câştigător
| AndreeaIoaana1406675e3 a răspuns:

Bunabig hug

uite niste statusuri

1.Cel mai trist este sa te indragostesti d baiatul p care il iubeste cea mai buna prietena a ta, stiind ca n-ai nicio sansa, dar asta-i dragostea nu te poti abtine, e dureros sa stii ca nu -l poti avea… Doare, trece… Trece oare? Doare si nu trece…

2.Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.

3.Ai FoSt FrUkTuL InTeRzIs DiN KrE Am GuStAt … acum Fara tine ToTuL E schimbaT

4.nu-ti visa viata, traieste-ti visele.:X:X:Xwinking

5.Gandeste-te cum te.ai simti daca cea mai skumpa si iubita persoana ti.ar frange inima.te.ar parasi.IDEEA e ca adormi si sa nu te mai trezesti niciodata e atat de oribila inkat ma trec fiorii.imagineaza,ti cum e sa adormi incetul cu inketul.sa fii drogat din iubire, dragoste.sa adormi si sa visezi kate clipe ati petrekut impreuna. cand va, ti jurat iubire…s visezii prietenii si familia ta…la toate lukrurile bune…la kadourile primite de la pers iubita.la petrekerile la care a-ti mers impreuna. VREI SA VISEZI LUKRURI BUNE…dar nu ai cum pentru ca acel gand ca ai pierdut pers iubita nu,.ti da pake…she mai ales gandul ca nu te vei mai trezi din akest kosmar niciodata…greseala lui ti.a market viata. a dekolorat.o! asa ca inkerki sa te fortezi s te trezesti….si inkepi sa gandesti la tine.la el.la motivul pentru care u astazi mori.ptr ca fara dragostea lui nu mai poti trai.nu poti trece prin lokurile n care va sarutati…va imbratisa.ti….nu poti akkepta gandul ca va atinge alta fata in afara d tine…va rade she va plange cu ea…langa ea.in bratele ei…asa ca preferi sa mori sa te izolezi…! she te gandesti si la motivul pentru care pers iubita te omoara…iti fake toate astea…te paraseste dintr.o data! gandurile astea iti dau dureri de cap.il vezi pe peste tot.dar cand t apropii el dispare…esti total pierduta!…!>……!:…acum.te gandesti la tine si la momentul cand visul se va termina si nu va mai ramane decat intunerikul.intunerik…vise spulberate…inima franta…lacrimi in zadar.ASA ca inkerki mai tare.te fortezi mai tare s te trezesti TREBUIE SA TE TREZESTI! si sa.l determini sa se opreaska! OPRESTE=TE TE ROOOOGG! NU POT SA ADORM SI SA VISEZ PE VECIE LA LUKRURILE ASTEA ORIBILE!….dar exista o problema cosmarul e kurat.reke. e insasi personifikarea iadului…! she nu te poti trrezi orikat ai inkerka! totu e in zadar…. dragostea nu mai exista! iubitu tau te.a mintit in toate aceste luni ca te iubeste…totu e scrum acum! pentru el nu mai existti.de fapt n ai de unde s stii daca ai existat vreodata…a sters cu buretele de pe inima she din suflet toata dragostea pe care i.ai oferit.o…toate clipele frumoase le.a uitat.acum e cu alta fata…pe tine te.a parasit…! E dura realitatea! dar accept.o pentru ca nu mai exista alta cale!……NU TE MAI POTI TREZI NIKIODATA. dragostea te.a facut s visezi.si sa zbori.she tot. dragostea te omoara! IUBITUL TAU TI.A DARUIT CLIPE K.AN RAI.she tot. IUBITUL TAU TE TRIMITE IN IAD! acum regreti stiu.dar in zadar 100 de regrete nu fac nici 2 lei! plangi.plangi nu/ti vine s crezi! tipi ///dar nimeni nu te mai aude. UNDE.S TOTI PRIETENII KAND AI NEVOIE D EI?/nu.s…nici ei nu mai exista…l.ai pierdut p el…ai pierdut tot.nu mai ai nimic.nu mai esti nimic…esti Un nimeni! ASA CA…mori in felul asta in cea mai sinistra tortura cu putinta!=SUFERIND DIN DRAGOSTE!

aici sunt o serie de mai multethinking

- Acesta este momentul in care speranta moare, iar cosmarul incepe!
- Aerul din jurul meu e greu ca intr-o cusca si ma simt ca prins intr-un camuflaj al minciunii.
- Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar azi mi-am dat seama ca degeaba sper… va fi la fel ca ieri sau poate mai rau…
- Am intalnit un inger… mi-a soptit sperante… dar le-am pierdut… soapta lui a trecut pe langa mine furata de un fulger…
- Am invatat ca dureaza ani sa cladesti drumul spre speranta si doar intr-o zi
poti sa-l pierzi!
- Am mai pierdut inca o clipa, speranta… am pierdut ce credeam ca este mai bine pentru mine… sunt condamnat la indurare…
- Am un caracter puternic… imi place sa fiu EU… si nu arat nimanui tristetea din sufletul meu!
- Apreciem lumina pentru ca am fost in intuneric prea mult timp, dar de ce daca ai intrerupatorul in mana nu-l folosesti si tii lumina stinsa in continuare?
- Aripile ce mi le-ai dat mi s-au frant, iar acum sunt condamnat sa traiesc iar pe acest pamant…
- Azi este doar o zi din sirul nesfarsit al tristetilor ce vor urma…
- Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit!
- Cum este mai bine? Cu minciuna care ne zambeste fals sau cu adevarul care lacrimeaza sincer?
- Cum vrei sa ai cand nu iti doresti? Cum poti sa ceri daca nu indraznesti?
- Cumva in adancul sufletului simt o raceala, speranta mea s-a stins si o data cu ea flacara ce ma tinea viu!
- Doare atunci cand spui adio unui sperante la care ai visat, dar si mai trist este atunci cand stii ca lupti pentru ceva ce poate nu vei avea niciodata…
- Este foarte greu sa te schimbi, dar si mai greu cand incepi sa-ti dai seama ca sunt sanse mult mai putine ii a schimba ceva in bine pentru viata ta!
- Lacrimile m-au cuprins / Sufletul imi este stins / Inima imi e strivita / Si speranta naruita!
- Ma simt ca prins in lanturi si simt ca nu ma pot elibera oricat as incerca…
- Mai pot spera acum ca norul de deasupra mea se va risipi… daca speranta noastra a apus…?
- M-am asezat pe genunchii nesigurantei vietii mele…
- Mi-ai vazut zambetul pe undeva? L-am pierdut aseara odata cu speranta de a te avea.
- Nu merita sa plangi pentru nimeni, caci cel care merita cu siguranta nu te va face sa plangi niciodata!
- Nu plange pentru cineva care nu ar plange dupa tine si nu te bucura pentru cineva care nu s-ar bucura pentru tine!
- Nu te mai pot pretui pentru ca m-ai spulberat cu nepasarea ta distrugatoare.
- Nu-mi spune nimic, este mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in nimic…
- OFFLINE pentru speranta…ONLINE pentru lacrimi…
- Pentru a da gres trebuie exercitiu… insa pentru a castiga
trebuie si mai mult exercitiu…
- Promisiunile sunt fulgii de nea… coboara usor si te fac sa tremuri de placere, iar apoi se pierd si se topesc…
- Speranta e zgomot, e suferinta, speranta este acea melodie trista pe care o cant si o astept mereu.
- Speranta intr-o viata mai buna incepe cu un zambet, continua cu un mult asteptat succes si se apoi termina cu un cutit infipt pe la spate…
- Trec peste tot cu un zambet, nu e nevoie sa plang, un fleac e mai important decat situatia aceasta.
- Trec peste tot si toate cu un zambet, dar peste nedreptate nu pot sa trec decat plangand.
- Trenul a plecat si se scurge pe sine… adio speranta, macat tu sa traiesti bine!
- Un zambet inseamna fericire, dar o lacrima nu inseamna neaparat durere. Poti plange cand esti fericit, dar nu poti zambi cand inima iti plange.
- Vrei sa stii daca sunt bine? … Da, sunt bine, dar sa stii ca ma prefac si mai bine…

2 răspunsuri:
| Karinakari99 a răspuns:

Buna,Bianca!
1.A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!
2.Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca s-a intamplat!
3.Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape…
4.Grea e viata unui peste Cand traieste pe uscat, Dar mai grea a unei fete Cand iubeste un baiat!
5.E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…
6.Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!
7.Afara-i frig si innorat/ Stau singur, trist si suparat/ Afara ploua si-i urat/ Simt inima vibreaza-n gat/T u acolo, eu aici/ Vad lumini de licurici/ Tu esti acolo, eu aici…
8. Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…
9. Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mi-e dor de tine!
10. Cand soarta imi va spune sa parasesc pamantul, cand oameni fara mila imi vor sapa mormantul, cand zile pentru mine nu vor mai exista, atunci dar nici atunci eu nu te voi uita…
Bye!

| AndreeaIoaana1406675e3 a răspuns:

Oricum sper ca te-am ajutatbig hug fundita te rog multbatting eyelashes