• Pestii se inteleg in general foarte bine cu nativii din Rac si Scorpion, in timp ce relatia acestora cu nativii din Gemeni, Fecioara si Sagetator nu este cea mai buna.
• Profesional, Pestii colaboreaza cel mai bine cu nativii din zodia Sagetator.
• Emotional, Gemenii sunt cei mai agreeati de nativii din zodia Pesti.
• Pe plan financiar, acestia sunt compatibili cu nativii din zodia Berbec.
• Din punctul de vedere al relatiilor sentimentale (casatorie / relatie intima), Pestii se inteleg cel mai bine cu nativii din zodia Fecioara.
Eu am vazut intr- revista ca pestii-scorpionii si balantele desi intalnesc multi baietii pesti care sunt cu fete in zodia berbec.
fundita?
Nu tine neaparat de zodii. Spre exemplu eu sunt gemeni si prietenul meu pesti. Pe net la compatibilitate scrie ca nu se prea inteleg bla bla bla dar nu e deloc adevarat! N'are nici o legatura cu zodiile.
Mz daca mai vreti sa imi mai dati nu va opreste nimeni...sunt indragostita de un mascul balanta
Pestii sunt un semn dual. pot iubi chiar si mai multe pers in acelasi timp, pot avea o viata amoroasa agitata. dar sunt si f senzuali, tandri, iubesc din suflet, de accea formeaza un cuplu frumos cu semnele de pamant (capricorn, fecioara, taur) si in special cele de apa, ca el(rac si scorpion).
ancootza întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: