Rapha, serialul Pariu cu Viata --> Este frumos, are patratele si, intr-un cuvant, e adorabiliciossss ! Funda ?
Am citit recent romanul "Singur pe lume" pe Hector Malot, şi am rămas plăcut surprinsă. Nu mă așteptam ca această carte să fie chiar atât de bună.
Personajul preferat a fost Vitalis, cunoscut şi sub numele de Carol Balzani. O simplă persoană, trecută de tinerețe.
De la începutul romanului mi-a rămas întipărit în minte, ca fiind un om rece fără suflet, preocupat doar bani, însă treptat mi-am dat seama că nu este chiar aşa.
Avea un comportament mai de gheață, însă puteai vedea clar că era un om bun, iubitor.
Ce să zic, m-a atras. Chiar dacă e doar un personaj dintr-o carte, neexistent, m-a impresionat puternicul său caracter.
Buna, cartea pe care o citesc acum e Ingerul nopti de Becca Fitzpatrick (cred ca asa se scrie) si cel mai mult ma impresioneaza Nora, personajul principal, prin siguranta ei ca nu e nebuna si stie ce vede si tot odata prin neghiobia ei, din moment ce stie ca Patch se joaca cu mintea ei si ea il iubeste dar nu si-o poate recunoaste.
LaviniaLavinitutza întreabă:
Pierce_Khaterine_1997 întreabă:
anonim_4396 întreabă: