| Karmin4k a întrebat:

Puteti sa-mi spuneti ceva statusuri ca de exemplu 1. te iubesc 2.te admir si asa mai departe

2 răspunsuri:
| deeamaria a răspuns:

1. te iubesc 2. te admir 3. te urasc 4. esti frumos(frumoasa ) 5. esti prost 5.esti destept 6. te distrezi intotdeauna 7. vreau numarul tau 8. esti dulce 9. vreau un selfie cu tine 10. te cunosc de cand eram mici

Funda?

| Marina_Marina_1999 a răspuns:

"Dacă te-aş mai întâlni odată, ţi-aş sări în braţe şi nu te-aş mai lăsa să pleci. Aş recupera tot timpul pe care l-am pierdut, fiind departe de tine. Aş uita totul şi mi-aş aminti numai de tine, singurul om care m-a iubit."

Ea: Ştii unde aş vrea să fiu pentru totdeauna?
El: Nu, unde?
Ea: În inima ta!

Si ne-am promis ca daca unu` cade, cadem amandoi

Toate te vor macar o noapte. Da n-ai timp d vagaboante [-x! Le vrajesti. Le zapacesti. Le dai idei. Le dai sperante. Da cand vine vorba de iubireee`. Le zici ca ma ai pe Mineee`!

Stii ca ti-am spus de 1000 de ori:"Cu un zambet ma ridici la nori:X

Spui că e o copilă, dar aşa cum e ea, ţi`a furat inima! ● Arată`i că o iubeşti, nu fi prost ● Pune`ţi şi tu o dată inima în folos`! ●

Apari zambind prelungind vara si readuci toata lumina diminetii seara

Apari zambind prelungind vara si readuci toata lumina diminetii seara

Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi! "

Alfabetul inepe cu A… numaratoarea cu UNU… supararea cu o LACRIMA… dragostea cu tine INGERAS :X:X:X

♥ Ai fost, eşti şi vei rămâne Eroul ce`l Iubesc
Promite`mi că vei fi şi mâine cel pentru care eu trăiesc.

Când nu mai am scăpare, un singur gând mă mai salvează
Că tu exişti acolo, singurul care contează

♥ Nu am uitat că ai fost mereu când mi-a mers greu
De asta te-am declarat "Eroul meu" …

Te iubesc! | Ma jur

Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani…