1. te iubesc 2. te admir 3. te urasc 4. esti frumos(frumoasa ) 5. esti prost 5.esti destept 6. te distrezi intotdeauna 7. vreau numarul tau 8. esti dulce 9. vreau un selfie cu tine 10. te cunosc de cand eram mici
Funda?
"Dacă te-aş mai întâlni odată, ţi-aş sări în braţe şi nu te-aş mai lăsa să pleci. Aş recupera tot timpul pe care l-am pierdut, fiind departe de tine. Aş uita totul şi mi-aş aminti numai de tine, singurul om care m-a iubit."
Ea: Ştii unde aş vrea să fiu pentru totdeauna?
El: Nu, unde?
Ea: În inima ta!
Si ne-am promis ca daca unu` cade, cadem amandoi
Toate te vor macar o noapte. Da n-ai timp d vagaboante [-x! Le vrajesti. Le zapacesti. Le dai idei. Le dai sperante. Da cand vine vorba de iubireee`. Le zici ca ma ai pe Mineee`!
Stii ca ti-am spus de 1000 de ori:"Cu un zambet ma ridici la nori:X
Spui că e o copilă, dar aşa cum e ea, ţi`a furat inima! ● Arată`i că o iubeşti, nu fi prost ● Pune`ţi şi tu o dată inima în folos`! ●
Apari zambind prelungind vara si readuci toata lumina diminetii seara
Apari zambind prelungind vara si readuci toata lumina diminetii seara
Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi! "
Alfabetul inepe cu A… numaratoarea cu UNU… supararea cu o LACRIMA… dragostea cu tine INGERAS :X:X:X
♥ Ai fost, eşti şi vei rămâne Eroul ce`l Iubesc
Promite`mi că vei fi şi mâine cel pentru care eu trăiesc.
Când nu mai am scăpare, un singur gând mă mai salvează
Că tu exişti acolo, singurul care contează
♥ Nu am uitat că ai fost mereu când mi-a mers greu
De asta te-am declarat "Eroul meu" …
Te iubesc! | Ma jur
Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-as dori sa traiesc o mie de ani…
Ellaa123 întreabă:
marisella76 întreabă:
fathaabesstt întreabă: