| S0phy a întrebat:

Puteti sa-mi spuneti de ce cand vorbesc prin mesaje cu vreun baiat mesajele sunt foarte scurte si practic nu poti intelege multe din ceea ce spune? Ma scoate din minti chestia asta si as vrea sa stiu de ce baietii fac asta, faptul ca nu ma place si nu e interesat in nici un mod e exclus pentru ca desi raspunde astfel isi face timp sa-mi raspunda si uneori chiar pare ca-i pasa cand ma intreaba cum ma simt, voi ce parere aveti?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că online nu ai cum să știi ceva esențial despre cineva. Față în față.

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

happy Nu e pentru că nu te place, ci pentru că unii așa sunt, mai reci, mai indiferenți big grin Cere-i numărul de telefon, ieșiți la un sucwinking și altfel se leagă prietenia. Sănătate! Funda? big grin

| IgnatVictor a răspuns:

Bună!
Una e când vorbești cu cineva prin mesaje, alta e când vorbești cu cineva față în față. Prin mesaje, e greu să îți dai seama de starea unei persoane, dar când sunteți față în față poți să îi vezi expresiile de pe chip și să îi auzi tonul vocii. Acești factori sunt importanți dacă vrei să-ți dai seama de ce conversația nu este foarte aprinsă, iar în mediul on-line îți este imposibil să determini aceste lucruri.