Eu iti recomand sa te impaci cu ea deoarece pe prieteni te poti baza mereu si ai nevoie de ei. Poate treceti amandoua printr. o pasa proasta. Impaca. te cu ea si incercati amandoua pe cat posibil se evitati certurile si sa renuntati la orgoliu. Mult succes.
Dacă tu nu ştii ce să faci şi ceri ajutorul pe un site înseamnă că nu eşti capabilă să iei propriile decizii. Dacă vrei să te împaci, împacă-te, dacă nu vrei, nu o fă. E aşa simplu! De tine depinde! Baftă!
Poi depinde de la ce v-ati certat, daca nue ceva serios si daca intr-adevar iti este prietena poate c-ar trebui sa-i mai dai o sansa, dar sa vorbiti serios despre voi si despre viitorul prietenii vostre.
Sfat: Comunicarea este foarte importana in orice tip de relatie, deci fiti mai deschise si mai sincere una cu cealalta!
Sper sa fiti bine, stiu cum e sa pierzi o persoana apropiata.
Păi, eu aș zice să-i mai dai o șansă! Încercați, pe viitor să lăsați fiecare de la ele și să nu vă mai supărați. Poate ea e puțin mai orgolioasă, dar asta nu înseamnă că mereu trebuie să vă certați! Fă tu primul pas și împacă-te cu ea. Dar nu uita să începi tot tu prin a-ți recunoaște greșelile, a-ți cere scuze și a lăsa de la tine! Dacă tu îi dai un exemplu bun, și ea va face la fel! Succes, lăsați orgoliul la o parte.
Si tu nu vrei elifika sa ne impacam vezi ce zice toata lumea treaba ta faci ce vrei! sa stiti ca ea nu vra sa se impace! ea nu a vrut si nici nu vrea sa ne impacam nu stiu ce are toata lumea zice sa ne impacem numai ea nu vrea si tot eu am facut primul pas si ea tot nu vrea frate! nu mai imi bat atata capu o las in pace
wildpepsii întreabă: