Proful de info, e mai rotofei asa cred ca toti il strigau Grasu si isi bateau joc de el pentru ca ii placeau calculatoarele
Profa de mate a fost miss.Si frumoasa, si desteapta, si fata de profesor universitar de matematica.Cum sa iti gresesti destinul cand pleci de la asemenea presmise?
Proful de romana a fost un romantic desavarsit. Miscarile lui denota afectiune si grija.Pentru el noi suntem copii lui cei buni, un fel de nepotei
Profa de fizica e genul de persoana pe care ai vrea sa o vinzi pe eBay
Proful de istorie a fost un sex-simbol prin liceu.Si acum e la fel, dar atunci era inca si mai bunCum naibii sa fii atenta la Asia continentul cheie al secolului 21 cand el isi scoate sacoul si isi etaleaza bratele alea frumos lucrate?
Proful de chimie, a fost un copil rau cand era elev. Din pacate, acum e Satana.Cine are 8 la el se poate considera geniu si amic de pahar cu Mendeelev
In nici un caz ca noi...generatia asta de copii e foarte destrabalata. Oricum, sunt convinsa ca si ei faceau multe tampenii, dar cred ca invatau mai bine ca cei de acum.Profu meu de tehno a spus ca prima lui prietena a avut-o la 11 ani, si alti profi au spus ca au chiulit. Daca intrebi vreun prof, nu cred ca ar spune ca a fost "perfect" si ca invata excelent.