| alleALLEaddaADDA a întrebat:

Putin ajutor plz....Am avut o prietena si credeam ca este cea mai buna. Aveam incredere deplina in ea si tinem mult la prietenia noastra. Credeam ca este o chestie reciproca dar incep sa cred ca nu-i asa. Pentru aceasta prietenie as fi luptat mult. Dar ea a renuntat atat de usor la aceasta prietenie. Acum nici nu mai vb cu mine. Eu inca tin la ea pentru ca asa sunt eu,, proasta,, ma atasez repede de toata lumea si pun de multe ori bunele lor inaintea mea.
Deci nu mi-a fost nici o data o prietena adevarata? Ce pot face?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exact la fel mi s-a întâmplat mie acum câteva luni.Eram cele mai bune prietene, ne distram de minune, aş fi putut jura că e o prietenă adevărată. Până când a găsit un motiv banal implicând-o pe mama în toată povestea.Ei bine, şi pentru asta ea a renunţat complet la mine.S-a mai întâmplat aşa şi mai demult...Dar am considerat că merită o a doua şansă, şi am zis sa ne împăcăm...Acum,nu aş mai face niciodată.Şi-a găsit prieteni noi iar pe mine m-a uitat.Nu am nevoie de astfel de persoane în viaţa mea.Crede-mă mai bine singur decât alături de falsităţi.Şi nu te împăca cu ea, pentru că te va dezamăgi din nou.Şi eu sunt aşa, pun suflet în orice prietenie.Am suferit mult pentru că nu am putut renunţa la un prieten sad.Dar ea a putut renunţa la mine chiar dacă nu aveam nicio vină. Crede-mă nu a fost o prietenă adevărată şi nu merită prietenia ta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa stai serios de vorba cu ea pe aceasta tema,si daca e la fel de apatica, sa te resemnezi,dar si mai bine, nu ii mai da atentie chiar daca te doare. Unele persoane simt o placere imensa cand fac ceea ce ti-a facut ea, adica sa dea cu piciorul la o prietenie si sa suferi pentru asta. In cel mai bun caz, dupa ce vei face asta, va incerca sa iti capteze din nou atentia, dar...tu... o vei lasa la inceput sa repete de doua aori intrebarea daca mai inteles ce vreau sa zic. pa

| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
Nu pot sa imi dau cu parerea, pentru ca nu cunosc relatia dintre voi.
Cel mai bine este sa vorbesti cu ea. happy

| Hermyone a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea, sa o impaci. Daca nu vrea si gata, sorry, dar e cam fara speranta prietenia voastra. In legatura cu ce poti face, nu stiu ce sa-ti zic, dar un sfat ar fi sa-ti gasesti alta prietena. E greu, dar asta e.