| Com3 a întrebat:

R3,TPU happy, Deci, iubita mea, aproape tot ce zic, sau am intreaba si zic ca nu e adevarat, chiar daca zic adevarul, ea zice ca o mint oh go on, si i-am spus ca m-am saturat ca sa imi spuna mereu, ca o mint, si i-am zis ca mai bine luam o pauza, cu "relatia", credeti ca am luat o decizie corecta? happy, dau Funda [ Cine nu se poate abtine, sa nu faca misto, ii recomand sa dea RR la pc happy ]!

Răspuns Câştigător
| TreiSurori a răspuns:

Asa sunt unele fete,prea sensibile - si bunica mea are o vorba: exact acele fete care se tem ca le inseli, te inseala.
Deci cel mai bine este sa ii demonstrezi ceea ce spui ca sa fie sigura.Fa-o sa se simta mai speciala ca alte fete - sa fie ea pe primul loc, ceea ce gandeste ea este din cauza lipsei de incredere fata de sine.Fa-o sa aiba incredere in ea ca e cea mai buna pentru tine - faptul ca tu fugi de relatie si iei o "pauza" inrautateste lucrurile si departeaza absolut orice pata de iubire care mai este, daca este.
Deci nu mai fugi cand dai de greu, lupta contra lorwinking

7 răspunsuri:
| iLoveChowChow a răspuns:

Eu cred ca a fost o decizie buna ca intro relatie trebuie sa crezi totul

| alealexuta a răspuns:

Buna..Ai facut mai bine decat sa ajunga cu bataiehappy..Las-o sa se linisteasca ..Nu o sa regreti..Decat sa te bata la cap ca minti ..mai bine asa.Dai funda?

| cookieemo02 a răspuns:

Este o decizie fooarte buna, pentru. ca, intr-o relatie aman2 trebuie sa puna suflet.Bravo pentru decizia luata.Acum ramane de vazut daca fostei tale iubite ii spunea cineva ceea ce te vede ca faci tu. in fine, este o decizie corecta(am 13 ani si am trecut prin chestii de genu' deci.)... funda? big grin

| Bogmina a răspuns:

Fata nu dispune de incredere! Ceea ce nu este prea bine venit intr-o relatie! Deci! Cred ca ai procedat mai mult bine decit rau! Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Da,este o decizie chiar corectă, o pauză este bine venită.
Te pup!

| mona a răspuns:

Ai facut bine ca ati luat o pauza, poate asa isi va da seama ca a gresit acuzandu-te ca o minti sau cine stie ce

| NoBodyByMe a răspuns:

Sincer,nu cred ca ai facut bine...in fine acum depinde si daca o iubesti, ca daca a fost doar asa, la misto si nimic mai mult ai facut bine, dar daca ti cu adevarat la ea nu trebuie s.o parasesti ci s.o ajuti sa inteleaga ca tu esti sincer cu ea si ca relatia voastra ar trebui sa se bazeze pe incredere si cere.i o sansa...nu stiu o perioada de timp in care sa se abtina de la a presupune chestii si demonstreaza.i atunci cat de sincer esti cu ea.Desi nu prea cred eu ca e ea nebuna si doar speculeaza, ai facut tu ceva de si.a pierdut increderea in tine si daca o vrei inapoi trebuie sa fi si tu mai deschis fata de ea, povesteste.i ce ai facut in ziua respectiva, daca s.au intamplat chestii amuzante sau mai stiu eu ce, si astfel ea va avea mai multa incredere in ce spui.Incearca