Salut! Eu cred ca nu ar trebui sa te strezezi prea tare cu zodiile. Adica totul depinde de caracterul fiecaruia. Gandeste-te doar cat de diferite pot fi doua persoane care sunt ambele rac, sau ambele varsator. Compabilitatea a doua persoane depinde de personalitate, nu de zodii.
Orientativ, doar. Bineinteles ca nu ma bazez pe zodii. Faza e ca de cele mai multe ori s-a intamplat sa fie,, ca-n astre"
Da am mai avut o astfel de relatie. Eu am fost racul din ecuatie. Vreau sa spun. ca nu prea ne-am inteles si ne-am despartit repede. Poate la voi o sa mearga mai bine!
Racii sunt oarecum "reci" fata de persoana iubita. uhm, nu isi arata sentimentele, nu le exprima iar varasatorul e influentat de asta si ar putea gandii ca "nu ma iubeste" si poate distruge multe. Daca tu esti racul arata-i ca il/o iubesti... Daca partenerul/partenera e racul fa-o/fa-l sa se simta in al noualea cer ca sa isi exprime sentimentele sa nu ai dubii... Mi s-a intamplat si mie ceva gen. Daca mai ai nelamuriri nu ezita sa ma intrebi. Bafta!
Eu sunt racul si ai,, picat" fix pe mine, in sensul ca ai dreptate Sunt foarte rece, si nu-mi exteriorizez usor sentimentele, motiv pentru care l-am si pierdut pe tip. Acelasi lucru gandeste si el,, ca nu ma vrea" sau,, o sa pic de prost, nici nu ma baga in seama" tocmai pentru ca nu-i aratam ca tin la el. Cand eu de fapt, il placeam pana la cer Sau cam asa ceva. Merci!
Geo2969686 întreabă: