| soare_1895 a întrebat:

Raspundeti pls

Deci acum jumatate de ora fratemiu mai mic mi-a zis sa il duc jos ca pleaca pe afara
Dupa ce am acceptat sa il duc, m-am imbracat, si m-am dus sa vad daca e gata
I-am zis sa se grabeasca ca pierd filmul, si a inceput sa se strambe, dupa s-a dus in baie, se stramba la mine si mama nu vedea, si am intrat la el in baie
SI el nu stiu cum a facut, probabil sa asezat pe perdeaua de la cada si a cazut in capul meu cu tot cu chestia aia de metal de sus
Si a intrat si mama si mi-a dat cateva palme, ca ce caut la el in baie, si eu am inceput sa plang, si am plecat la mine in camera
Ma lovit peste fata.Si acum dupa jumatate de ora am fata rosie si spatele, si ma dor plamanii

De cateva zile ma intepa si ma durea inima, si acum ma doare si mai tare incontinuu, inima si plamanu stang
Si dupa 5 minute mama a intrat la mine in camera si mi-a spus ca sunt o nesimntita, si ca nu stiu sa fac nimic bun, ca toate le fac pe dos
Fratele meu tot timpu il fata lor pare ingeras si cand e doar cu mine, da in mine, nu ma lasa la calculator, cu toate ca e mai mic

Daca dau in el ma spune mamei, tot timpu trebuie sa fac ce spune el si mama, cu tata nuprea vorbesc, el sta cu noi in casa, dar nu prea ii pasa de noi

SI parca nu era de ajuns, astazi de dimineata mi-a zis daca am bani stransi, ca el la mare nu imi da nici un banangry
Nu mai pot. Ce sa fac? In casa nimeni nu ma intelegecrying

2 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Naspa situatiestraight faceDe multe ori se intampla ca daca ai un frate/o sora mai mica parintii sunt mereu de partea aluia mai mic. Da maica'ta clar nu a procedat corect, ca pana la urma n'ai facut nimic si inainte sa dea in tine putea macar sa iti ceara o explicatiestraight face Nu stiu ce sa zic sa faci, pentru ca de vorbit cu ei nu prea cred ca se poate, dar totusi incearca sa mergi la ei si sa ii rogi sa te lase si pe tine sa vorbesti 5 minute, sa spui ce simti si le spui exact cum s-a intamplatstraight face Daca nu tine, nu ai ce altceva sa faci, doar sa mai astepti vreo 30 de min-o ora si sa mergi la ei sa le spui ca iti pare rau de ce s-a intamplat, sa spui ca a fost vina ta(chiar daca nu a fost asa) si sa faci puppy dog eyes. Si le spui ca nu se va mai repeta chatterbox. Iar daca nu iti vor da bani de mare, nu stiu incearca sa apelezi la o bunica/matusa/unchi(daca vreunul dintre ei te intelege) si sa le explici situatia, poate te ajuta macar cu niste bani.
Bafta:*

| Tourniquet a răspuns:

Buna. big hug

In primul; rand fratele tau e cam razgaiat si prea rafatat si alintat. Ar trebuii sa-i spui "Nu te mai preface atat in fata mamei." si incearca totusi sa-i explici mamei tale ca din cauza nervilor si a supararilor te mai doare si inima + plamanii. Si faza cu banii pentru mare... hmm... exagereaza. Ar trebuii sa ceri bani bunicilor sau a unchilor sau a matusilor care te inteleg. O ruda, un prieten, o prietena, cineva care te intelege. Iar daca nu ai cui te descarca vorbeste unui psiholog. El va fi cea mai buna solutie.
Nu-l mai baga in seama pe fratele tau si incearca sa-i explici tatei situatia sau mamei si poate lucrurile s-or mai indrepta. Daca mama ta incepe sa te abuzeze verbal si fizic din ce in ce mai rau vorbeste cu Protectia Copilului.
Bafta. big hug Nu te mai stresa. big hug