Hmm, să zicem că cunosc destul de bine situatia, am văzut şi am păţit la rândul meu multe situaţii de genul acesta.
Tot ce va trebui să faci este să recunoşti şi să spui că-ţi pare rău şi că nu se va mai intâmpla.Vei suporta o mustrare, dar măcar vei scăpa mai ieftin.
Sper că am putut să te ajut.
Problema ta este foarte delicata, ar trebui sa-ti faci curaj sa-i spui mamaei tale pentru ca daca ar afla de la alt cineva ar fi mult mai rau, spune-i, fa-o sa inteleaga, ca fost o graseala si regreti pentru asta, si iti vei cere scuze colegei tale, si desigur si doamnei care s-ar putea sa fie foarte suparata! Fa-ti curaj nu te lasa invins, vei trece si peste asta, vor fii situatii mult mai grele, fa-ti curaj si spune-i mamei tale. sper ca te-am ajutat.
Trebuie sa faci ceva ceva...eu zic sa-i zici mamei tale adevarul.dar nu tot adevarul, daca intelegi ce vreau sa spun.ca mi s-a intamplat si mie cu un prezervativ...iti imaginezi cum a iesit
am scapat pentru ca cant la chitara bass si electrica si mama era nevoita sa ma ierte ca avem un spectacol si daca nu m-ar fi lasat stia ca o so urasc
•incearca sati explici singur in oglinda cand e si mama ta acasa.mama ta va intra in camera si te va vedea pe tine.nici nu vei stii ca iai spus