| ReasonForL0vex3 a întrebat:

Raspuns urgent please straight face. Deci vara trecuta eu m-am indragostit de un baiat. eu nu-l cunosteam, dar dupa aceea m-am imprietenit cu el. I'am zis ca il plac si am incercat sa ma combin cu el. Si el m'a placut atunci, dar eram prea timida si el s-a combinat cu altasad Dupa aceea m-am combinat si eu cu un prieten de al lui. Nu de ochii lumii. Chiar ne'am placut. Mama a aflat. si nu a fost de acord cu el. In timp ce am fost cu acest baiat, am uitat de celalalt. Dar acum simt ceva pentru amandoi. Si stiu ca acest baiat cu care am fost ma iubeste mult. Ce as putea sa fac?sad Funda.

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Daca baiatul cu care ai fost inca tine la tine, si tu la fel, combinati'va.Nu trebuie sa afle si mama ta,si daca afla spune; i ca nu are de ce sa nu fie de acord cu asta, spune'i calitatile baiatului, si poate asa o sa te lase.

| DracusorImpielitat a răspuns:

Uita-i pe amandoi, combina-te cu altul.

| Gandăr a răspuns:

Cum i-am spus unei prietene de a le mele :

Uite, tu trebuie să-l alegi pe cel la care tu ţi mai mult. Iar dacă tu crezi că ai acelaşi sentiment pentru ambii ar trebui să-i pui la o încercare şi să vezi care te iubeşte mai mult. Succes!

| EvelineFgm55 a răspuns:

Auci. te-ai bagat si si nu mai stii de tine! alege dupa cum iti spune inima. cine tia oferit dragoste cand celalalt era cu altcineva! alege cu inima nu cu ochii

| Alle16_5493 a răspuns:

Eu zic sa ramai cu cel care te iubeste daca si tu tii la el...ca pana la urma o sa realizezi ca mamei tale nu ii va placea nici un baiat pana la o anumita varsta. Incearca sa te ascunzi, sa nu afle ca ai un prieten dar ai grija sa nu ajungi la alte chestii cu acel baiat.