| opierdevara a întrebat:

Raspuns URGENT! Poate ca intrebare nu pare interesanta! Dar am nevoie de ajutorr!
Buna tuturor! Nu o iau pe ocolite! Imi place de un tip. El este foarte timid si inca nu am aflat daca ma place.Am nevoie de parerea voastra pentru ca eu chiar nu stiu ce sa mai fac.

Totul a inceput cand eram in drum spre casa. Aproape in fiecare seara el era cu un bun prieten in drumul meu spre casa.Mereu cand treceam pe langa el observam ca se uita la mine.Cu timpul am inceput sa. l plac.Am aflat cum il cheama (M.). Faza este ca maicamea il cunoaste deoarece seara se mai duce la ea la magazin cu prietenul lui.Intr.o seara l-a intrebat maicamea daca m-ar putea ajuta la matematica cu toate ca eu am note mari la aceasta materie. El este la liceu la profilul mate-info. Odata l-am oprit eu sa vb, desi inainte nu vb deloc. L-am intrebat daca ma stie macar din vedere si mi-a zis ca stie ca numele meu este Bianca.Si l-am intrebare daca s-a mai gandit la propunere. Mi-a zis ca nu stie daca ar vrea pentru ca nu se prea descurca la mate (si asa este. Mi-a zis un coleg de al lui). In seara asta l-a intrebare maicamea daca s-a mai gandit si a zis ca nu vrea. Apoi i-a zis "mai tu chiar crezi ca ea avea nevoie de ajutor? Ei ii place de tine si cum e fata nu putea sa vina la tine sa iti spuna "vezi k te plac"... El tacea.Este foarte timid si asta e un fel de piedica.Il vad ca se uita mereu la mine. Dar nu stiu ce sa mai cred.Va rog ajutati-ma. puppy dog eyes :X Dau funda si voturi bune:*

Răspuns Câştigător
| persseuss a răspuns:

Decat atat tam-tam,spune-i u sa iesiti la un suc,cafea,plimbare, e simplu. daca ti place de el nu mai sta pe ganduri, dupa aia o sa regreti
moooooolt succes

0 răspunsuri: