"Elevii liceului meu sunt revoltati ca nu pot fuma o țigăruşă in pauza de 10 minute"
Saracutii de el, noi acum ar trebui sa le plangem de mila?
Sa fumeze acasa la ei. Fumatul in institutiile publice este interzis pentru oricine.
Problema e ca nu se pot abtine si fumeaza in clasa si in baie, nu ca nu pot ei fuma
Sa se lase de fumat.
Ghinion.
Sau sa suporte amenzile.
Ghinion.
Multumesc pentru constructivitate
Buna.Am terminat de mult liceul, dar voiam sa iti sugerez sa incluzi in prezentare si problema mucurilor de tigara, care sunt sigura ca ajung pe jos, iar colegii care fumeaza in clasa le arunca pe geam.Ai putea trece asta la dezavantaje, spunand ca daca ar exista o zona dedicata, lucrurile ar sta un pic mai bine in ce priveste aspectul de salubritate.In liceul meu la fel se spunea, ca fumatul e interzis, dar totusi exista o zona in spate langa terenul de sport, unde multi stateau la o tigara.De obicei profesorii cu rolul de diriginta/diriginte pentru bobocilor erau cei care atrageau atentia, insa, pe masura ce elevii inaintau in varsta nu se mai faceau observatii.
Salut! Si noi aveam un colț pentru fumat cu tot cu găleată pentru aruncat mucuri si toti fumătorii erau desemnati de serviciu in functie de clasă ca sa mature mucurile, era o intelegere foarte ok si civilizata. Chiar nu stiu ce i-a apucat asa dintr o data, o fi fost o inspectie sau ceva habar n am.
Eu nu fumez, însă am colegi care au făcut-o în clasa și în baie tocmai din motivul ca nu mai rezistau.
Avantaje in astfel de situații nu sunt, iar ca dezavantaje, printre altele, ar fi posibilele incendii produse de mucurile de țigară.
Părerea mea e că fumătorii ar trebui să aibă zone special amenajate pentru a-și satisface nevoia.
Nici eu nu fumez. Si eu m-am gandit la un loc amenajat pentru fumatori, poate chiar si un program pentru fumat (ex. De la ora x pana la ora y se poate fuma). M am gandit si la optiunea sa ne lase sa iesim din incinta scolii in pauze. Mie oricum mi se pare inuman sa tii elevii 6-7 ore fara acces la apa potabila si mancare (alti presedinti CŞE au incercat sa redeschida chioscul scolii si nu s-a putut sub nicio forma a se negocia cu directoarea, posibil dupa cazuri de imbolnavire din pricina mancarii servite acolo). Dar asa, chiar nu mai sunt probleme legale in legatura cu fumatul efectiv pe proprietatea scolii.
Și mi se pare o idee ideala, deci da
În liceu foarte bun și cu director foarte rău se fuma numai în WC băieților.
Erau 3 etaje și pe fiecare etaj se fuma în WC băieților de elevii care învățau pe fiecare etaj.