| Gigiku a întrebat:

Razbunarea arma prostului? happy
Cateva exemple? big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa este! Cea mai mare greseala a cuiva ar fi sa se razbune.Razbunarea nu aduce nimic bun, doar o persoana fara suflet apeleaza la acest"mod"de a se impaca cu ea insasi, nerealizand ca asta nu-i va folosi la nimic, ci mai rau, i se poate intoarce "roata destinului"impotriva. Oricat de mult rau mi-ar face cineva, nu as putea sa ma razbun.Viata mi-a demonstrat de atatea ori cat de dreapta poate fi cu cei care nu pun la suflet raul primit de la ceilalti. Dumnezeu are grija de fiecare, nu trebuie sa"actionam"noi.

4 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Stiu asta, dar, eu una, nu m pot controla.sunt o fire razbunatoare si mereu dau inapoi ce mi se da indiferent care ar fi consecintele. uneori dau inapoi dublu decat primesc, alteori mai putin, depinde d situatie.

| Miauti a răspuns:

Sti cum se zice "daca prostul s-ar razbuna, intelectul ar disparea"

| Nimicdespus_7705 a răspuns:

Pai cam asa este.Razbunarea nu aduce nimic bun si am invatat asta.Sunt o fire razbunatoare, nu vreau sa-i las pe cei ce ma ranesc sa scape asa.basma curatalaughing
Asa ca spun multe doar ca sa ii ranesc.Asta e pe moment, deoarece apoi regret enorm gestul pentru.ca ma face sa ma simt o persoana egoista si rautacioasa.intr-un cuvant ma face sa ma simt ca dracu.Razbunarea nu-l raneste pe cel vizat, ci pe tine!happy

| Razvan a răspuns:

Corect.Cine se razbuna trebuie sa sape doua morminte.Si pentru ce atata munca, atata efort negativ cand un zambet si un te iert ar rezolva totulwinking

Întrebări similare