| B3lla a întrebat:

Recent am facut cunostinta u 2 baieti, buni prieteni. Mi-a placut de unul. iar peste un timp prietenul lui mi-a propus sa fim impreuna. dar eu il plac pe celalalt si mi-a spus ca si el ma place... dar totodata nu vrea sa-si tradeze prietenul. vorbim in fiecare zi dar nimic mai mult. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Amrita a răspuns:

Buna happy Eu inteleg problema baiatului de care iti place, dar totusi. el stie ca tu il placi, nu?thinking Poate ar trebui sa vorbesti cu el sa ii explici situatia, sa vedeti cum sa faceti sa nu-l raniti pe prietenul lui.Ai putea sa vorbesti si tu cu el, sa-i explici frumos. Nu prea ar fi bine sa fii cu prietenul prietenului tau din mila.

5 răspunsuri:
| ☺Þĺ†ĺ©†☺ a răspuns:

Hmm pai eu cred ca e mai indicat sa vorbesti cu aman2 in acelasi timp si sa le spui cum sta treaba nu stiu parerea meathinking

Acum decizia iti apartinebig grin

Si eu am trecut printr'o poveste asemanatoare am cunoscut 2 tipi si la fel aman2 erau prieteni foarte buni si aman2 erau foarte frumosihappy... dar numai unul mi-a atras atentiabatting eyelashes. Si prima data a venit unul dintre ei [cel pe care il vedeam doar ca pe un amic]si mi-a spus ca ii place de mine bla bla blachatterbox ca ar vrea sa fie cu mine dar l'am refuzat pentru ca mi'e imi placea de prietenul lui, dupa un anumit timp a venit celalalt si am fost de acord sa fiu cu el la inceput nu i-a placut prietenului sau deoarece si acesta ma placea dar sa resemnat si ne'a lasat in pacehee hee si ei nu sau certat ma rog un pic la inceput dar a trecut totulhappy... iar acum ei se inteleg la fel de bine ca inainte ma rog sa termin cu povestea meahee hee ti'am aratat un exemplutongue

Pentru ca e mai bine sa nu ii minti decat sa stai cu unul de care nu te simti atrasa gandeste'te ai putea ranii 2 pers in acelasi timp asta e parerea mea decizia oricum tie iti apartine. Fa cum crezi ca e mai bine dar gandeste'te de 2 ori inaintewinkingSi daca ar fi sa fi cu cel pe care il placi dcaa intr-adevar prietenul lui etse un prieten adevarat va intelegewinking si va va lasa in pacetongue

succes :*>big grin

| MihAelA_1847 a răspuns:

Pai cred ca ar trebui sa fi cu cine iti doresti. Daca nu il placi pe baiatul care ti-a propus sa fiti impreuna, atunci refuza-l.Cu siguranta, daca cei doi sunt prieteni, nu se vor certa ca unul este cu tine si altul nu(daca sunt prieteni cu adevarat). Succes!winking

| myrazvy a răspuns:

Pai spune-i ca tie iti place de celalat si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ii spui aluia pe care nu-l placi că nu merge şi ura şi la gară. să te duci cu ăla care-ţi place. dacă eşti miloasă şi nu vrei să răneşti ai să o faci oricum!

| B3lla explică:

Ms mult de sfaturi.cu prietenul lui oricum nu am sa fiu.acum astept ceva doar din partea lui.fiindca eu am facut tot ce am putut.mersi inca o data...