| AlinaOrbeanu a întrebat:

Recent am fost la un concurs unde am luat un punctaj mai mic decat ar fi trebuit. Am consultat baremul de x ori. Si daca o sa intrebati de contestatie am facut, doar ca "s-a pierdut". Ideea e ca am fost an de an la acest concurs si mereu luam punctaje mari, iar acum cand stiam ca am facut bine am fost extrem de dezamagita de cat am luat. Sunt extem de afectata de acest lucru, acest lucru se vede si la scoala. La teste nu imi mai gasesc cuvintele, nu ma mai pot incadra in timp si ma pierd... Ce pot sa fac? Vreau sa uit, dar nu pot. Mi-as dori sa imi revin la starea pe care o aveam inainte mai ales pentru ca sunt aVIII-a si am examen anul acesta.

28 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Gândeşte-te că dacă nu te concentrezi... o să ajungi la un liceu foarte prost, iar apoi o să lucrezi pe maşina de gunoi.

Măi, treci peste. O să ai parte de multe examene grele în viaţă şi deh, o să mai şi pierzi, dar asta e. Mereu ai câte ceva de învăţat din greşelile făcute.
A fost doar un concurs, ambiţionează-te să iei note super mari la examen.

| FaraNume1245 a răspuns (pentru Doub):

Deci daca ajungi la un liceu prost o sa lucrezi pe masina de gunoi? Nu imi place deloc mentalitatea asta. Oricum, e important sa faci ce iti place in viata' nu ceea ce "trebuie" facut pentru ca "asa trebuie" sau "asa e bine".

| Doub a răspuns (pentru FaraNume1245):

Lumea e crudă şi nedreaptă, csf.

Raspunsul tau n-are nici cea mai mica legatura cu ce am zis eu.

Aş sta să-ţi explic, credeam că eşti capabil să înţelegi singur, dar mi-e prea lene, sczz.

Sunt capabil sa inteleg. Doar ca nu inteleg de ce crezi ca daca ai note mari la scoala / bac / examen / orice tine de scoala esti mai sus sau mai bine ca unul care nu a fost la scoala sau nu are 500 de hartii.

| Drimmero a răspuns (pentru Doub):

Ca sofer de masina "verde" te doare la basca, primesti cel mai mult, comparativ cu impingatorii de pubele. Mi se pare ca trebuie sa ai minimul celor 8 clase, s-au smecherit si rosalii!

| Drimmero a răspuns (pentru FaraNume1245):

Aici iti dau dreptate, scoala iti testeaza memoria, nu si inteligenta. Nu te face mai inteligent o nota/medie de 10 la BAC, decat unul care are 6.7, 8. Te face doar mai pregatit, atat. Poti sa ai 20 de facultati, daca nu stii unde sa te orientezi, ramai somer in tara asta terminata de coruptie. Trebuie sa stii cum sa gestionezi o situatie, sa profiti de ea, pe aici se masoara inteligenta!

| FaraNume1245 a răspuns (pentru Drimmero):

Exact. Cineva mi-a spus, in trecut, "nu fi ala cu 10, ci ala cu 9 pe care il plac profii si ii motiveaza absentele" si mare dreptate avea.

PEntru că asta se întâmplă în ziua de azi, din păcate. Asta promovează societatea, prostia şi incultura, faptul să înveţi 'enşpe mii de lucruri care nu te vor ajuta în viaţă. Nu am spus că sunt de acord, dar în ziua de azi, în marea majoritate a cazurilor, dacă nu ai diploma aia de rahat, nimeni nu te bagă în seamă.
Am spus că lumea e nedreaptă pentru că nu te lasă să faci ce vrei tu. Îţi impune nişte noţiuni, înceracă să te manipuleze şi să-ţi formeze ea propria viaţa.

| Doub a răspuns (pentru Drimmero):

Împingători de pubele? Wth.

Si cum ai fi vrut sa-i numesc? Mecanici de cazane?

Împingători verzi de pubele. ^_^

Ok, subiectivismul ramane in floare, au o groaza de porecle.

crying

De ce te-ai suparat?

De ce eşti aşa serios?

Nu sunt serios acum, te-am intrebat tot in gluma, fireste. Nu sunt incuiat ca sa nu-mi dau seama ca tu esti glumeatasmug.

Am crezut că eşti serios...

Ce te-a facut sa crezi asta?

Tttttt, modul în care citesc răspunsurile, în mintea mea.
De exemplu, acum am senzaţia că urli la mine. laughing)

Depinde cum vezi lucrurile. Pe mine, cel putin, viata m-a lasat sa fac ce vreau eu. Cunosc o groaza de oameni care traiesc cum vor ei, multi dintre ei au BAC. Cunosc, la fel, si persoane cu 2 facultati care lucreaza la Mc. Totul tine de cum te descurci in viata, nu de scoala.

Mno, am vorbit la modul general, aşa, din fericire, mai sunt şi o groază de excepţii.
Da, aşa e.

Nu urlu, stai linistita. Cand e sa fiu serios, sunt, cand e de glumit, sunt prezent *_*.

Pe principiul te poţi ascunde, dar nu te poţi ascunde? laughing
Şi cum ne dăm seama dacă eşti sau nu serios? thinking

Dupa folosirea sau nu a emoticoanelor.

Păi şi aici nu le-ai folosit, deci erai serios. straight face

| Drimmero a răspuns (pentru Drimmero):

Nu am apucat sa tastez totul, cand e sa fiu serios, atunci sunt. Dar cand e sa glumesc, mai pun emoticoane, nu trebuie sa pun emoticoane mereu cand ma simt amuzat!