Ideile par a fi interesante; am prefera, totusi, un fragment de roman. Abia atunci ne-am putea da seama daca ai, cu adevarat talent de povestitor. Ceea ce putem deja spune este doar faptul ca nu stapanesti foarte bine limba romana; ai greseli de ortografie inacceptabile pentru un scriitor("c-am 1, 80", corect "cam 1, 80"), repetitii suparatoare(pronumele relativ"care" ar fi una dintre ele). Asteptam un fragment de roman.Succes!
M-ai facut deja, prin descrierea povestii, sa imi imaginez secvente din filmul turnat dupa cartea ta. Bafta la scris...imaginatie ai! Sa ne ti la curent cu povestea! Succes!
E foarte frumoasa! Trebuie sa incerci sa o publici neaparat ca o cumpar si eu. Sper sa ai muult succes cu ea ca pe mine deja m-a intereseaza. Tine-le la curent te rog! Succes Muult! Merit o funda?
Sunt interesata sa citesc astfel de creatii si chiar mi-ar place sa vad cum te descurci. Vei publica asta pe un blog?
Multumesc pentru raspunsuri! cei care doresc mai multe informatii vorbim pe mess : bogdan. 1992
DonEduardo întreabă: