| mapispeviata7 a întrebat:

Recomandati deschiderea in fata parintilor / buniciilor/ neamuriilor? Intreb asta pentru ca astazi n am fost deloc ok si nu prea am avut energie si am stat inchisa in camera iar unchiul meu a observat si mi-a zis ca nu i place de mine adica nu i place ce fac (nu comunic, ma inchid in camera si astea) Si mi-a zis sa-i zic daca am ceva pe suflet si sa-i spun ce ma framanta, i-am spus ca n am nimic pentru ca nu am incredere in nimeni chiar si daca e familia mea, pentru ca ii stiu pe toti calumea si nu m as deschide in fata lor, nu ma deschid in fata nimanui, si daca o fac, esti norocos, inf nu i-am zis ce ma framanta si ce ma doare pentru ca 100% ar judeca sau m ar certa ca stau si plang dupa handralai, nu ar intelege, de aia intreb daca recomandati????????‍♀️.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar in fata mamei tale, pentru ca esti fata.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca de obicei primesti doar reprosuri sau mistouri fara pic de empatie, e mai bine sa discuti cu un alt adult de incredere, nu trebuie sa fie cineva neaparat din familia ta.

| Sistemulxxl a răspuns:

Dar chiar ai handralai dupa care plangi?

| mapispeviata7 explică (pentru Sistemulxxl):

Pai nu, ma refer ca daca i as zice la mama chestiile ce mi se intampla in viata ea ar zice ca plang dupa handralai si m ar certa pe motivul acesta.

| Ilovedinero a răspuns:

Ti-as recomanda sa vorbesti cu mama sau tata doar daca te intelegi bine cu ei si te simti confortabil.Asta e cel mai important, sa te simti bine.Multi ma vor judeca pentru ca am zis asta dar crede-ma ca si eu am un neam super toxic si am multe probleme. Daca vrei putem vorbi mai multe in privat. nu am cum sa te judec caci eu posibil sa fiu mult mai distrusa. Daca nu, vorbeste tu cu tine, in momentul in care iti constientizezi emotiile vei gasi mereu o rezolvare la orice problema