| marianaustroi a întrebat:

Recomandați-îmi un rimel bun care alungeste bine genele le da volum genele nu se lipesc si nu se întinde indiferent de preț si firma

Răspuns Câştigător
| Lăurik2 a răspuns:

Buna! Eu mi-am luat un rimel de la Rimmel London: Super Curler 24h. Sunt foarte multumita de el. Nu costa nici foarte mult, mai putin de 40lei si se vede un efect spectaculos! Nu am genele foarte mici, insa acest rimel mi le onduleaza si le si lungeste. Totusi, daca nu este aplicat cum trebuie si este aplicat prea mult, genele vor parea foarte incarcate, prea incarcate. Eu aplic mai intai la baza, intr-o miscare circulara a incheieturii si, respectiv si a aplicatorului, astfel incat se vor ondula(o sa vezi ca si aplicatorul este facut special ca sa poata ondula). Dupa, las 30 secunde si folosesc doar la 'varful' genelor, pentru a le lungi. Eu una ti-l recomand.
Totusi, gusturile difera, asa ca te-as sfatui sa mergi la un magazin mare, care are si un raion cu machiaje sau un magazin Sephora, iar acolo vei gasi unele monstre. Ai putea sa ceri ajutorul unei fete de acolo si sa incerci, sa vezi cum arata pe genele tale si care rimel iti place mai mult. Bafta!

0 răspunsuri: