Aproape 200 în generala! Mama nu m-a prins! Diriginta ni le motiva ca era super de treaba! În liceu nu am mai lipsit atâta
Sa ii faceti STATUIE si sa ii pupati mana daca mai traieste! Rare asemenea specimene ca la 200 te pastea exmatricularea!
200 cumulate in anii de generala? Waaau sa intepeneasca Jaxana ca esti " Campioana Olimpică " jur!
Si daca mămica asa prin " minune Divina " afla de ele ce se putea intampla?
Probabil dormeam in gara
Aualeu asa rauta mămica? La mine scapai mai ieftin 3 luni fara bani de buzunar sau 10 palme la poponetul gol la
ALEGERE! PARE mai rezonabil? Ce alegeai?
Daca aveam si eu varianta asta...
Eheee! Nepoata mea primea maxim 3-4 la fundul gol pentru note de 3 sau 4 sau pentru absențe *( Rare ambele )! Ultima "ratie " in clasa a-5-a pentru un 4 la Geografie luat de lene!
Avea si ea de ales între 10 minute in genunchi sau 2-3 săptămâni fara bani de buzunar! Cum nu suporta lipsa banilor 90% din situatii statul in genunchi sau palme la fundul gol!
Nu am avut niciodata asa ceva.Hai sa fim seriosi, nu e asa greu sa fii prezent la ore si sa freci timpul in ultima banca, daca esti intr-adevar atat de paralel cu invatatul si tot ce presupune liceul. Si eu am adunat maxim 6-8 absente nemotivate in toti anii de liceu.
Maxim 5-6 absente in anii de liceu (4 ani)
ps abia in liceu am chiulit pentru prima data.Prima data toata clasa(ce palpitant)As fi vrut sa vad mutra profului canda vazut clasa goalaAsta a fost cea mai sa notabila. Restul nu imi amintesc ..La mine nu a fost cronica, a fost doar o expeinta, ca sa trec si prin asta, ca pot povesti peste ani si ani...
N-am fost un chiulangiu, îmi plăcea să stau la școală, dar mai erau zile in care chiuleam din diferite motive, dar mai mult de 5-7 pe semestrul n-am avut.
acblabla întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: