| olumenoua a întrebat:

Relatii la distanta... Prietenul meu s-a mutat foarte departe de mine iar mama lui nu mai vrea sa ne intalnim. Eu il iubesc foarte mult si vreau sa ne vedem iar el a zis ca face tot posibilul. Nu am putut sa fiu langa el de ziua lui si m-a durut foarte tare iar o colega de-a lui il place si flirteaza cu el. El imi spune sa am incredere in el si am dar sunt geloasa ca nu il pot vedea si colega lui da. Imi spune ca nu mai vrea certuri frecvente dar noi nu ne certam poate are el impresia. Daca ne despartim sufar dar daca stam asa tot sufar si nu stiu ce sa fac. Voi ce ati face in locul meu?crying

Răspuns Câştigător
| Stardust_8913 a răspuns:

Stii. ai putea sa mentii si o relatie la distanta, dar cuvantul cheie in toata aceasta situatie este " increderea".
Probabil ar fi mult mai simplu sa te desparti, chiar daca va dura 3-4 luni pana iti vei reveni complet. Dar stiu ca e greu, asa ca incearca sa-i fi alaturi nu fizic ci spiritual (daca are vreo ce spun>.>). Ce vreau sa zic este ca chiar daca nu sunteti unul langa altul din punct de vedere fizic, inca puteti mentine relatia. Vorbeste cu el pe mess, la telefon, la microfon eventual daca ai la pc, incercati sa va vedeti si la web daca ai posibilitatea asta. Sincer, chiar se poate mentine o relatie si la distanta.
Dar totul sta in incredere. Daca el nu te va insela, si chiar vorbeste serios... atunci merita tot sacrificiul, altfel, sfatul meu ar fi sa pui capat.
Acum faci cum crezi, tu decizi.

4 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Eu cred ca as incerca sa-l uit pentru ca oricat l`as iubi nu voi fi fericita niciodata pentru ca nu vom fi impreuna. Acum ca s`a mutat foarte departe poate poti sa-l uiti si sa nu il ai tot timpul in gand. In mod sigur o sa fie cu fata aia daca nu face ceva pentru voi doi; asa ca nu iti mai pierde timpul cu el si gaseste persoana potrivita. :* nu te da batuta; decat sa suferi ca nu veti fi impreuna si ca fata aia se da la el gaseste`ti jumatatea, sunt atatia baieti pe lume sigur e unul potrivit si pentru tine.

| Deeea_8899 a răspuns:

Pai.in locul tau eu as renunta la el happy si mi-as gasi pe altcineva si as face asta cum sa iau viata de la inceput. Daca o a fi cu altcineva o sa0l uiti cu siguranta si va fi mult mai bine pentru tine. El daca are pe altcineva. si tu nu mai esti cu eel el nu mai simpe nimic pentru tine. Daca nici macar nu inceaca sa va vedeti o data pe luna. Depinde unde e plecat, si relatiile asa la distana in mare nu prea merg. trebuie sa te gandesti bine ce o sa sa faci. e complicat

| olumenoua explică:

Dar eu pe el il iubesc si el mi-a zis ca face tot posibilul sa ne intalnim si ca lui ii este la fel de greu sad

| Aηηy a răspuns:

Daca face tot posibilul ar trebui sa dea roade, imi pare rau. sad. Trebuie sa ai incredere mare in el, poate ca in vacanta va veti mai intalni, si eu l`am iubit pe un baiat enorm dar n`am avut curajul sa-i spun inca de la inceputul semestrului dar acum am inceput sa nu-l mai plac si sa fac tot posibilul sa nu`mi mai placa de el pentru ca o sa sufar mai mult. Cel mai bine e atunc cand nu mere la scoala pentru ca nu il vad, dar sufar mai mult pentru el cand ia note mici decat pentru mine. crying... cu timpul il vei uita.