Buna.
depinde de cat de pregatiti sunt cei doi pentru o astfel de relatie, cat de mult se implica, consteaza chiar si daca s-au cunoscut inainte sau nu (live). eu una, ghidandu-ma dupa personalitatea mea, sunt de parere ca merg. prietenul meu si cu mine ne-am cunoscut in orasul meu natal, dar mare parte a relatiei a fost la distanta si totusi am rezistat aproape 2 ani si inca ne iubim foarte mult.
intr-o astfel de relatie trebuie multa comunicare, incredere, rabdare. totul este posibil daca vrei.
multa bafta
Depinde de voi doi, daca faceti relatia asta sa dureze, daca tu crezi in ea, atunci v-a dura
Bafta!
Nu vreau sa te dezamagesc dar nu prea merg. una este sa fie langa tine in fiecare zi si alta e sa fie departe.nai de unde sa stii ce face nu nimic ar fi mai bine sa gasesti o persoana de unde esti tu
Depide, am citit ieri niste raspunsuri la o intrebare, unde multi isi povesteau relatiile lor la distanta chiar m-au impresionat
daca exista incredere si cei doi se pot vedea din cand in cand, eu zic ca da, dureaza, desi este greu...
anonim_4396 întreabă: