Buna.
-Te`ai nascut original nu murii o copie
-Sunt fata de pus in rama, nu ca orice panarama
-Iubita tu esti o papusa barbie, dar sti ce? cu aia se joaca toti
-Asta`s eu si n.am ce face, mami alta nu mai face
-Esti praf.asta inseamna ca pot sa te trag pe nas?
-Sterge`ti zambetul pervers, te simt ca esti pe interes
-Ma copiezi ce`ai rezolvat? o papusa cu o zdreanta e greu de egalat
-Si cand treci pe langa mine iti bagi mana in parul ala al tau lung si moale, dar ma pis pe extensile tale
Cam atat:*
Nu am bani de status ca i-am cheltuit pe avatar
am cazut pe ganduri si mi-am rupt mana
angajez clowni.rog seriozitate
m-am gandit la status asta toata ziua
foaie verde puisor... uh dai buzz...eu dau ignore
sper ca te-am ajutat :*
1.Sunt o diva de pus in rama
Nu ca altele o panarama
2.Bine arat, bine ma port
Nu`s pushtoaik de export
3.Mersul ei de scena Te baga in dilema. Vorbeste ca O profesoara cu un cuvant te bagan Boala pozeaza pozitii proprii iar voi TARFELOR da-ti Copy!
4.-Sunt o mica finete invidiata de multe zdrente.
5.-Bai sunt smechera, nu te pune cu mine!
6. Fha Zdrento...am nevoie de tine te vreau OFFLINE! teapa fraieroo
7. Ia Zapacit Pe Baieti A Facut Din Ei Valetzi Merge Purtata de Tandrete K e O mARE fINETE Bn Arata Bn sE PoartA cand iSi AratA Talentu dObOarA ToT clAsAmentu
8.Ma joc cu talente si fite! Sunt printzesa intre fetitze
9.Nu esti decat o marioneta.si-ti dai impresii.esti vedeta.ma faci sa rad.esti chiar penibila. dar tu te crezi irezistibila.Pe tine te foloseste si pe mine ma iubeste
10.Fite la maxim Si impresii pana la refuz E chiar asa cum zic.Sti bine ca nu ma ascund! PAnaramELE care vorbesc aiurea se duc la fund
11.Satula de tine.satula de noi.Stai! Nu pleca! Intoarcete! Ia in *** si trecutu si plecati amandoi.
12.Nu sunt o sfanta da' nici o bagaboanta
Imi plac baietii care se poarta bine cu o fata
13.Nu-ncerca sa afli ce se-ntampla
Unii aud doar ce vor sa auda
Asta-i seara noastra, parintii nu sunt acasa
Fetelor, puneti totul pe masa
Ding, dong, baietii au aparut
Se gandesc numai la...baut
Fetele mele, sa va mai spun ceva
Baietii fara fete nu pot rabda
Arati bine, esti desteapta si il faci
Pui botul la vrajeala lui, te dezbraci
Te`a iubit odata, si ai pierduto. In fine nu tine doar de tine, ca dack te gandesti, tot el tia luat-o si tu ca prostu ai lasat-o! Tia furato.
Tot Ce E Bun In Sufletu Meu E Legat` De Tyne. Dc Asculti Ce Zice Lumea Despre Mine? Tu Ma Cunosti Mai Bine Laso Sa Vorbeasca. ce rost are so asculti Ca Lumea e Proasta
JoaCa Fata Ce joaca TsiGaNka joaca Zana Mealove struck.Sa FaQt RoaTa BarBatu Ei Sa O VaDa.BaNii Sus S`aRunCe La PiCioaReLe Ei kaDa
vReAu sa Ma iUbEsTy Fara nIkI uN ReGrEt. aCcEpTaMa cum sunt nImEnI nu E PeRfEcT meReU Am iNcErCaT Sa'Ty oFeR ToT Ce aI VruT iNaFaRa de IubIrE Nu PoT Sa'Ty oFeR MaI mUlThlove struck
ღTe Minte Fata Mea. K Are Drag De tine Daaa...Ca Il Doare Inima Cand Se Uyta La Poza Mea.Ma Avut Da Ma Pierdut.Pakt De El. K Era In Sufletu Meu
Intotdeauna vom ramane prietene cat de departe am locui prietenia noastra va ramane aproape, dar sa iti amintesti ca vom ramane prietene nedespartite.
Vorbeste mult e stresanta, e zbuciumata râde întruna si fara motiv. Prin felul ei de a fi te face so adori
Sa ma infruntsi e o onoare...Esti un ZeR0 inutil... Ce in curand dispare ca in seriale! Personajul principal sunt sh raman in prim plan, pana la final
stiu ca sunt barfita de unii. da in acelasi timp iubita de altii
Sunt doar un copil, Fara nici o problema Iar m-am ascuns Intr-un om prea matur Sunt doar un copil N-am nici o problema Chiar nu-ntelegeti? Imi cereti prea mult.
I’m ready for loooveee, Im ready for loooveeeee, Wont stop until found it.to know how it
Chiar daca as avea toti dintii cariati as mai zambi, Si chiar daca as fi plina de probleme, tot as glumi, Pentru ca, stii, viata e grea si lumea e rea Cum as putea sa rezïst daca nu m-as purta asa
Frumuseţea e undeva la intersecţia dintre cine eşti şi cum pari, iar stralucirea vine din interior
Zambete false. Priviri pline de ura. Cuvinte aruncate`n vant. Minciuna. Si toate fara nici un motiv, Am gresit din nou. Am oferit dragoste unde trebuia sa ofer.Indiferenta.