| Cristina5755 a întrebat:

Replici noi de spus baietilor. Funda celor mai multe.☺☺☺

4 răspunsuri:
| Air?nMeid?n a răspuns:

Astea trebuie sa iti vina tie.
Nu cred ca sunt niste replici prestabilite de adresat baietilor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zile asa:
baaaa... MAIMUTOIULE! Ai grija cum vorbesti
el: pai ca nu stiu ce, pai ca nu stiu ce,
tu: baiiiii... oparituule! Fii atent la mine!
Daca iti f**ut doua palme sti cum zbori?
el:pai ca nu stiu ce, pai ca nu stiu ce,
tu:ba ciacanitoarea audio... du-te de aici ca iti pute gura! Tu nu vezi ce te ai ingalbenit la fata? Du-te ma si c*a*c*a*t*e! Daca vrei sa vorbesti cu mine, ma cresti ma baietele!
el:pai ca nu stiu ce, pai ca nu stiu ce,
tu: sti ceva? dutee drqu ca ma plictiseti!
-Acum de agatat baietii.
-Crezi in dragoste la prima vedere sau trebuie sa mai trec de cateva ori pe langa tine?
-Scoţi telefonul şi îi zici tongueot să-ţi fac o poză ca să ştie Moşu’ ce vreau de Crăciun!
-Scuza-ma, ai cumva o harta, caci m-am pierdut in ochii tai.
-A rasarit soarele sau tocmai mi-ai zambit?
-Stii de ce e cerul asa de gri? Pentru ca tot albastrul s-a ascuns in ochii tai!
-Deci tu erai cauza incalzirii globale!
-Scuza-ma, ai un ceas? Ca vreau sa stiu exact cand m-am indragostit de tine.
-Perimite-mi sa ma prezint… Sunt noua ta prietena.
-Mda………… cautarea ta s-a terminat. Gata sper ca sunt bune.

| RB26DETT a răspuns (pentru anonim_4396):

Ca baiat citindu-ti replicile de agatat nu mi-ar place sa mi se spuna asa, prefer direct in fata, eu cred ca mai bine s-ar simti o fata daca un baiat ar agata-o cu o replica de genul decat un baiat sa fie agatat cu o replica de genul tongue
Pe cand la aia cu baaa, cu injuraturi si cu alea depinde de cat de mare e gura baiatului si cat de nebun este, ca daca dai de unu care nu stie multe si trece direct la subiect poate nu termini de vorbit ca el te-a si capsatwinking sunt multe cazuri si m-am amuzat de foarte multe ori cand am vazut evenimente de genul laughing cand fata s-a crezut mai in forta decat baiatul, stati usor, mai bine ignorati-l ii dati o replica inteligenta sa-i inchideti gura si gata, de ce sa sari direct cu injuraturi si amenintari? Doar daca el incepe atunci se merita sa incerci si tu dar nu sari calul laughing
Eu nu-s genul de baiat care sa ma cert cu o fata in halul asta si nici nu mi-ar place sa fiu agatat in felul asta, mi se pare ciudat laughing) cel mai bine e sa spui direct nu bagi chestii de genul 'tu esti cauza incalzirii globale' ca mai tare-l bagi in ceata laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce limbaj, ca de taran. Dar nu ma refer la termenul care denumeste omul de sta in zona rurala, ci la termenul care eticheteaza un om ca tine.
Asa replici? La ce ti-ar trebui? Si nu-mi raspunde cu vreuna dintre replici.
La mine o propozitie nu seamana cu cealalta. Inseamna ca tu ai pregatite cuvintele in functie de situatie. Nu esti spontana. Pacat.