| Frogie a întrebat:

Revenim la subiectul cu 2012 si spuneti-mi parerea acum... http://www.descopera.ro/......oincidenta

Răspuns Câştigător
| buburuzAndreea a răspuns:

Eu nu dau doi bani pe toate stirile astea cu sfarsitul lumii.

Parca daca ar veni am putea sa facem noi ceva sa-l oprim. Murim si gata. Pur si simplu nu imi pasa. Oricum am fi murit intr-o buna zi. Ideea e sa traim linistiti. Noi sa fim sanatosi si fericiti pana atunci. big grin

10 răspunsuri:
| Frogie explică:

Eu nu am zis niciodata k as crede in asta...decat am vrut sa aflu si parerea voastra...

| Frogie explică:

Daca u nu crezi ca am nevoie de perarea voastra atunci dc mai sunt pe TPU? tongue ma intereseaza.sa impart cu voi...sa ajut si la randul meu sa fiu ajutata...

| tukhey23 a răspuns:

Tot nu ai inteles.2012 prin ochii, mayasilor, inseamna o noua era mai evoluata decat cea de acum.Adica omenirea va atinge, incet si sigur viteza lumini. Dar, sa vb. de apocalipsa e o prostie... ea va veni dupa ce ne va fi implantat, cipuri si alte prostii.Deci stai linistita, eu pana in 2012 sper sa vad un show de wrestling live si la cald, asa ca ce sfarist al lumii.Stii cand vine sf. lumii:in 2100.Iti zic eu acum in premiera, de unde stiu? PT. ca acum 100 de ani, pe pamant a fost o ciuma si se zvonea ca e sf. si iata ca a mai trecut 100 de ani, si acum iarasi se vb. de sf. lumii si va trece o 100 de ani si gata, d-zeu vine cu tot alaiul happy

| tukhey23 a răspuns:

Anjelique18:dar nu trebuie, sa crezi... si parerea noastra nu prea conteaza.Cred ca sunt alti mult, mult mai puternici ca noi happy

| tukhey23 a răspuns:

Anjelique18:ciudat, pe mine nu ma ajuta nimeni. dar eu ajut pe alti.Stii,chestia cu 2012 pune pe multi pe ganduri... dar cred ca d-zeu e ocupat cu inmormantare lui m. jackson si va uita de 2012, cred.Asa ca, don't wory... in 2012 i'm here to write happy

| Bianca_4346 a răspuns:

Din cate am aflat eu nu este sfarsitul lumii.Se termina era mayasilor sau ceva de genu asta, dar este doar o schimbare...

| Panda a răspuns:

Eu am citit undeva ca cica e schimbare de energie

| floricel_5586 a răspuns:

Altceva nu au de facut altii decat sa calculeze si sa recalculeze, sa adune speculatii despre momentul cand nu vor mai fi! ce speriati sunt de lumea de dincolo...nu au o traire launtrica... vor sa stie exact cand se vor intalni acolo sus!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anjelique, nu trebuie sa crezi tot ce vezi si ce citesti. daca-ti dau eu ceva de citit o sa scapi si de teama sfarsitului si chiar a mortii dar e mult de citit.si o sa crezi si ce scrie acolo.nu mai fi asa usor influentabila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii, poate fi maine, peste o saptamana, un an, in 2012, sau poate peste 100 de ani. Si cum a zis buburuzAndreea ca nu ii pasa...si ca ideea este sa traim linistiti...se inseala amarnic. Apropo ati citit vreodata Biblia sa vedeti care este scopul nostru pe pamant? Daca nu, v-ar prinde bine sa cititi macar apocalipsa.happy