Fratele meu se ocupa de facut piercinguri asa ca, fara sa vreau, am aflat si eu destul de multe despre asta.
Revenind la intrebarea ta - nu trebuie sa-ti faci griji, nu are nici o legatura cu piercingul si nu e nici o infectie legata de asta.
Daca totusi cumva se infecteaza (sau asa ca idee pentru altadata/altcineva) solutia este sa dai cu spirt si cu un antibiotic extern.
Multumesc pentru raspuns. Deja am inceput sa folosesc Tetraciclina, asa, ca masura preventiva .
Super! Ma bucur pentru tine! Nu ai pentru ce!
Verisoara mea si-a pus un cercel si dupa cateva zile i-a aparut o pata pe ureche care se vedea doar putin insa la atingere se simtea de parca e ceva in ureche! S-a dus la doctorul de familie si i-a spus sa dea cu spirt in fiecare seara. Acum primavara mi-a aparut si mie asa ceva! Eu ma cam joc cu lobul urechii! Si am pus o intrebare matusii mele care e medic, mi-a zis ca daca am tot strans de ureche aceasta a cedat si s-a format un fel de bubita pe interior care poate nu mai trece, dar nu e nimic grav! Poate cu am ti-a fost putin agresata urechea cand ti-ai facut gaurile. Oricum intreaba un medic, exista o gramada de diagnosticuri si situatii, iar organismele sunt foarte diferite intre ele! Succes! Sper sa-ti treaca!
Multumesc pentru raspuns. Nici eu nu inclinam sa cred ca e ceva grav, dar mai bine sa ma asigur.
Da e mai bine sa te asiguri! O intrebare nu strica! Succes! Sper sa fie bine!
Geo2969686 întreabă: