E o poveste foarte frumoasa.parca din filme
esti o fata deosebita si el la fel.
parerea mea e ca el e genul de baiat cu care trebuie sa ai mare grija ce vorbesti si sa nu-l minti.in care poti avea incredere
vreau sa vad continoarea.
E cea mai frumoasa si amuzanta poveste pe care am citit-o! bvbv! sper ca relatia voastra sa dureze @! si sa fii fericita
Dragutza povestea ta, eu te-am mai sfatuit sh acum iti spun la fel:continua ca nu are ce sa se intample, decat sa regreti ca n-ai facut mai bine regreta ca ai facut
Parca e o parte rupta din filme, super de tine, nu toata lumea are norocul asta si, daca nu te superi, imi povestesti si restul?
Asta e doar inceputul. daca va impacati dupa prima cearta.atunci cred ca o sa fie bine.succes in relatia voastra
Inceputul relatie suna bine! sa speram ca va fi una de lunga durata si fericita! bafta! felicitari pentru ca ai avut curajul sa-l suni (sa faci tu un prim pas), altfel posibil sa nu se fi intamplat niciodata asta! pa pa!
FRUMOS! dar din pacate n-o sa dureze mult . iti spun pentru ca am patit o chestie asemanatoare cu tine. dar sunt si altii
Povesteste in continuare dai batai! nu credeam ca o sa citesc asa de mult in dimineata asta
Elenastoica9 întreabă: