Nu adica eu nu as face asa. daca iti era o prietena adevarata nu iti facea asa cu baiatul ala si til lasa tie... daca iti era o prietena adevarata...parerea mea este ca ar trebui sa o lasi in pacce sa uiti ca exista ca tot ea va regreta si tot ea va veni la tine si cand vine la tine nu o mai baga in seama chiar daca isi cere scuze si atunci o sa isi dea seama de greseala pe care a facut-o atunci cand s-a dat la baiatul ala. funda:*:*:*:*
Dupa parerea mea, fata asta este dependenta de atentia cuiva.Nici macar nu merita sa te obosesti.
N`o iertaa
nu meritaa.
si nici nu`ti cere iertare.
baftaa>::dd
P. S. daca era o prietena buna.nu te punea sa-i ceri iertaree
Nici vorba! Eu zic s-o ignori. oricum prietenia voastra nu va mai fi niciodata la fel, dar mai bine ar fi sa nu mai fie deloc. Nu merita prietenia ta!
Poftim? ţi-ai făcut cont ca să mă bârfeşti pe mine?Şi eu care credeam că suntem prietene! Mda...
Pai... daca te-a ranit no ierta...si nu iti cere tuh scuze nu ai nici o vina! FUNDOI>?
Am si eu o prietena de genul asta.Cand ne impacam cand ne certam si m`am cam saturat. Sfatul meu:esti prea buna pentru ea. Daca ai s`o ignori va veni in genunchi sa te implore sa o ierti, crede`ma.Succes!
Chiar daca va veti impaca, un nod tot ramane.Gandeste-te, vei avea de castigat daca te vei impaca cu ea? Sau doar vei suferi pentru ca ea se supara pe tine. Eu cred ca, cu asemenea prietene vei avea doar de pierdut, iti spun din proprie experienta. Bafta.