anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Rezista o relatie la distanta? Buna ma numesc Alexandra si sunt cu un baiat de 3 luni...ne-a cunoscut la un concurs de judo in rm.sarat...vorbi zilnic la telefon, pe mess si imi zice tot timpul ca a iubeste. OAre e adevarat sau imi zice asta ca atunci cand o sa ne intalnim s a nu fie singur la concurs si in targ ocna sa mai aiba si alta iubita?

6 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Nu se stie niciodata. parerea mea este ca e prea putin timp petrecut impreuna (durata unui concurs) sa simta ceva cu adevarat pentru tine incat sa iti fie fidel...
cert este ca nu vreau sa te supar niciodata -tu practicand judo, iar daca se dovedeste adevarat ceea ce presupui tu - da'i o "perversa ca pe targu ocna" tongue
bafta

| Bogdana a răspuns:

Depinde de vointa celor 2 parteneri in acea relatie, cat timp, sentimente, zile triste(atunci cand ai vrea sa-l tii in brate sau sa fie langa tine) sunt dispusi sa investeasca.Si daca aveti 3 luni impreuna nu cred ca minte si are pe altcineva.De obicei ti-ar spune mai ales ca sunteti la distanta, n-ar avea rost sa tina in el.nu vezi si in relatiile pe viu cand cineva numai vrea sa mai continue o relatie de obicei spune lucrul asta partenerului.(am trecut si eu prin distanta).happy oricum bafta pentru voi.:*

| zhuzhu a răspuns:

Eu zic ca e prea devreme sa vezi daca rezista o iubire la distanta.si prin cuvinte poate sa iti ofere si marea cu sarea, dar trebuie mai multe faptehappy de obicei nu rezista oricat ai vrea pentru ca ai nevoie de persoana aia langa tine ca sa ii vezi toate miscarile, sa nu te insele si etc. Si eu am avut la distanta si oricat am crezut ca ne iubim nu a functionatstraight face

| Birdy a răspuns:

De cele mai multe ori nu
dar daca va iubiti cu adevarat poate ca va merge

| georgiana_1927 a răspuns:

Sincer nu stiu dar daca tiai facut o prietena pa acolo pune-o sal urmareasca si scabi de dubii si sa stii ca 95% din relatiile la distanta nu rezista asa ca te sfatuiesc sa uiti de el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-a pacalit
si eu am potito cu unul