| lolooj a întrebat:

Robert Pattinson si Kristen Stewart stiti daca mai sunt impreuna sau dupa opinile voastre credeti ca o sa se impace daca aveti stiri noi lasati link pup repede FUNDA FUNDA

3 răspunsuri:
| 니코 a răspuns:

Nu mai sunt impreuna de 3 saptamani si nici nu o sa se mai impace din greseala lui Kristen ca la inselat pe Robert

| hässlich a răspuns:

Perversa micaaa! Te reefrereai daca mai exista posibilitatea sa si-o mai traga odata? Altfel de ce ai pune intrebarea la dragoste si sex?

| Dianaa0Xd a răspuns:

Robert a vorbit despre motivele pentru care aventura lui Kristen Stewart l-ar putea afecta acum atat de mult. Se pare ca personajul lui din "Saga Amurg" l-a influentat foarte mult pe Rob si, din cauza lui Edward Cullen, sufera si mai mult. « Nu fi pragmatic! Fii un idiot sentimental! », asta spune Robert ca a invatat de la personajul sau din « Saga Amurg » se pare ca tocmai aceasta « lectie » pe care a luat-o de la personajul sau il face sa se simta acum total devastat de durerea provocata de infidelitatea lui Kristen.

« Sunt hipersensibil », a mai spus Robert, si asta ar putea fi in avantajul fostei sale partenere, care doreste cu orice pret sa se impace cu el si sa fie iertata. Aparent, recent, Rob a sunat-o pe Kristen intr-un acces sentimental, cand era beat. Ar putea fi primul semn al unei posibile reconcilieri a celor doi.

Pe de alta parte, Kristen Stewart a dezvaluit ca nu ii place sa fie falsa, si a admis ca il iubeste pe Robert Pattinson, dupa ce a iesit la iveala aventura secreta pe care a avut-o cu Rupert Sanders, regizorul cu care a lucrat pentru filmul « Alba ca zapada si razboinicul vanator ».

Ea si-a exprimat dragostea fata de Robert dupa ce si-a cerut scuze pentru « indiscretia pasagera ».
Ea a declarat intr-un interviu, acordat in luna iunie, ca stie actori care joaca un rol atunci cand sunt in public, dar ca ea nu este una dintre ei.
« Nu vreau ca oamenii sa plece de langa mine si sa spuna ca sunt falsa. Oamenii imi spun ca mi-ar fi mai usor daca as juca un rol cand sunt pe covorul rosu sau in alte locuri. Dar stiti ce? Prefer sa fiu eu insami », a spus Kristen.