Maneaua nu e muzica, maneaua e doar o imitatie proasta la alte genuri de muzica proaste si facute de oameni care inca traiesc in epoca de piatra. Logic ROCK! Macar acolo exista mai multe genuri
Manelele ie veata mia! Manele pe ritm de rock! Manele dimineață, la prânz și seara! Nu pot sa trăiesc fără manele! Așa dragi mi-s, că nu mă scol dimineața daca nu am la ton de alarmă o manea, n-am energie să mă dau jos din pat.
Manele,dar nu cele din ziua de azi, maneaua este un gen de muzica originara din Turcia, nicidecum e muzica tiganeasca, Romania a fost colonie otomana https://adevarul.ro/......index.html
Intrebare de rahat.
Trebuie sa fii foarte redus mintal, ca sa te limitezi la unul din genurile astea.
https://www.youtube.com/watch?v=4Nu9lZRJajQ
Nu a zis nimeni ca trebuie sa te limitezi la ele, doar sa alegi unul din aceste genuri pe care il preferi. Rock-ul este foarte diversificat, existand si rock cu influente de jazz, blues (in special rock-ul clasic), dar si cu infuente de muzica clasica, opera si alte tipuri de rock/metal ceva mai heavy. Chiar ai de unde alege.
Si manelele au influente din toate genurile muzicale ce se canta live, iar pe deasupra mai sunt si plagiate dupa piese reusite (hai sa zicem ca sunt niste cover-uri acustice ).
Putem fi subiectivi pentru ambele genuri, raspunsul meu sublinia faptul ca nu trebuie sa fii idiot, si sa "alegi" doar unul dintre aceste genuri. E o intrebare cu soi de concurenta intre fanii acestor doua genuri, care poate sa duca la polemica intre libidinosi si neadaptati la societate.
Am perioade in care ascult cate un rock, ma prind multe melodii electronice, ascult 70% din tot ce e comercial, si langa astea 'bag' orice manea suna bine ca melodie.
Ma pis pe versurile tuturor melodiilor, nu le ascult decat daca sunt indragostit, si-mi merge mintea intr-un neuron. In rest, vocea solistului pentru mine e un instrument, ma doare in p la de ce zice.
Asa ca pot sa-l ascult si pe Guta, si pe Vescan, indiferent cat de retardati sunt, atat timp cat 'dau' bine, iar negativul/formatia suna bine.
Rock pentru ca exista mai multe tipuri, nu numai acel Hard Rock de care se sperie majoritate lumii.
Rock-ul e muzica adevărata, nemuritoare, ex Queen, Metalica și multe altele. Manelele sunt niște copii după muzica orientala, iar ca versuri nu are rost sa comentez
Ce ascult in timpul liber? Rock, daca vreau sa simt ceva, una din trupele mele preferate e Type O Negative! (Pe langa Ghost, Scorpions)
Manelele la un majorat, ceva ca in alta parte nu vad unde
Parkway drive?
Nu ii ascult dar stiu ca mi-au dat follow pe twitter
Inseamna ca esti frumoasa
Poate
Acum sunt curios
Fain am un prieten care face asta.
Mi se pare cel mai impresionant talent in materie de instrument muzical sa fii bun la asta. Si singur.
Te scot la un suc? poate nu ne cade nimic in cap
Ah,ai tinut minte de faza cu ghinionul?: )) zic pas de data asta...n-am chef de viata acum : ))
Si daca zic ca ne cade ceva in cap vi?
Daa...cu atat scap mai repede : ))))
Esti departe de sb? daca da mor pe drum pana ajung
Da sunt...si mai sunt si minora : )))
cat de minora?
Eh...aproape de "libertate"...mai am putin
Nu esti asa mica
Vezi ca macar la asta ai noroc? : ))
Dar am ghinon ca nu vrei sa ne cunoastem am dreptate?
Nu zic ca nu...dar nu ma simt chiar bine, in fine nu vreau sa vorbesc despre asta...plus ca pana in Sibiu ii departe : ))
Am ghinion
Si eu
stiu cum e.
Na ce sa zic...asa a fost sa fie : ))
Depinde de situatie
imi place rock clasic lent gen balade sa ascult sau un dans elegant la o ocazie
prefer manelele la o petrecere pentru ca sunt accesibile oricui si provoaca lumea la dans, au tenta orientala
Prefer Rock. Nu am nicio problema cu altii ce asculta manele. Fiecare asculta muzica pe care o reprezinta sau invers. Eu ma regasesc in Crestin-Metal, Pop Punk chiar emo desi a trecut moda imi place deoarece sunt mai sensibil si Rap Rock. mai putin Heavy Metal.
Salut...
Mai intai...la ce te referi?
Genul pe care il preferam?
In cazul asta, aleg manele...rockul hmhh...nope,Decat o melodie imi place, dar si pe aia am uitat-o!
pepenerosu întreabă:
vlad24tm întreabă: