Maneaua nu e muzica, maneaua e doar o imitatie proasta la alte genuri de muzica proaste si facute de oameni care inca traiesc in epoca de piatra. Logic ROCK! Macar acolo exista mai multe genuri
Rock pentru ca exista mai multe tipuri, nu numai acel Hard Rock de care se sperie majoritate lumii.
Dar am ghinon ca nu vrei sa ne cunoastem am dreptate?
Nu zic ca nu...dar nu ma simt chiar bine, in fine nu vreau sa vorbesc despre asta...plus ca pana in Sibiu ii departe : ))
Mi se pare cel mai impresionant talent in materie de instrument muzical sa fii bun la asta. Si singur.
Manele,dar nu cele din ziua de azi, maneaua este un gen de muzica originara din Turcia, nicidecum e muzica tiganeasca, Romania a fost colonie otomana https://adevarul.ro/......index.html
Prefer Rock. Nu am nicio problema cu altii ce asculta manele. Fiecare asculta muzica pe care o reprezinta sau invers. Eu ma regasesc in Crestin-Metal, Pop Punk chiar emo desi a trecut moda imi place deoarece sunt mai sensibil si Rap Rock. mai putin Heavy Metal.
Rock-ul e muzica adevărata, nemuritoare, ex Queen, Metalica și multe altele. Manelele sunt niște copii după muzica orientala, iar ca versuri nu are rost sa comentez
Depinde de situatie
imi place rock clasic lent gen balade sa ascult sau un dans elegant la o ocazie
prefer manelele la o petrecere pentru ca sunt accesibile oricui si provoaca lumea la dans, au tenta orientala
pepenerosu întreabă:
vlad24tm întreabă:
raooool636 întreabă: