Nici vorba. Exista unii care se comporta ca niste psihopati, dar nu din cauza rock-ului, ci din cauza ca au probleme psihice. E o idee preconceputa
Nu.Rock-ul e de mai multe feluri. I-as considera nebuni doar pe cei care asculta rock satanic, trash.etc
@Mayhem...intadevar am papat un "H" e thrash. Dar, crede-ma stiu despre ce vorbesc.Am ascultat acea muzica pe la sfarsitul anilor 80 si inceputul lui 90(cu exactitate pana in 95), obligat fortat, pentru ca fratele meu era pasionat!(bine ca s-a insurat devreme...). Atunci nu o intelegeam.Acum e mai rau!
Explica-mi muzica asta si am sa incerc sa fiu intelegatoare:
http://www.youtube.com/watch?v=iOB85omHUQQ
Incepe bine, dar cand intra ala cu vocea, la revedere-pa!
P. S. eu ascult nightwish, lacuna coil, alice cooper si cargo!
P. S. 2 tot pe vremea mea, se imparteau in 3 categorii:rockeri, satanisti si punkeri.Ai fost vreodata cu ei la mare de 1 mai?
HeeeyUrat asa! Nu suntem nebuni! Doar ascultam o muzica diferita. Ok, pana la urma fiecare se manifesta cum crede! Nu si cazul meu
Rock satanic, trash. Mademoiselle, in limba engleza trash = gunoi =... ma abtin. THrash e cu totul altceva, ce nu poate fi inteles de toti. La fel si satanicu' ala... multe auzi, putine intelegi. Ce aberatii.
May the goat... ya all.
Nu sunt nebuni, ei isi urmeaza instinctele, unele chiar primitive.Rolul acelor zbenguieli au la baza o malformatie a creierului, s-a demonstrat ca toti cei care asculta rock au suferit in copilarie sau au avut afectiuni psihice.