| PurityBecameBlasfemy a întrebat:

Rockerilor ce nu suportati la mine? Mie imi place de voi.sunteti asa de nebuni

Răspuns Câştigător
| Destinee a răspuns:

Nu te cunosc deci clar nu pot avea ceva cu tine!happy

17 răspunsuri:
| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Ce nu suportam... thinking Faptul ca te iei de fundul oamenilor ca asa vrei tu si te face sa te simti bine...de plictiseala, presupun.
Si cum poti spune ca iti place de ei din moment ce in celelalte intrebari ii faci prosti si urati? Zau ca nu esti intreaga la minte.

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

ATGoD,chiar crezi ca va intelege macar 0, 001% din ceea ce ai spus? laughing Din pacate,eu nu cred ca sunt sanse.
Scumpa gomezeanca, ne cerem scuze ca te luam la "misto", dar aveam pretentii de la o fata care ar fi de varsta mea.Asta daca nu cumva te dai mai mare decat esti.

| zăGhost a răspuns:

Faptul că te bagi în seamă aiurea.

| 4l3x a răspuns:

Intai mai consulta un abecedar, se spune rockerilor nu "roackerilor" si apoi nu te mai baga degeaba in seama, pentru ca e aiureawinking

| HelterSkelter a răspuns:

Ai scris gresit.
Ce pot sa spun, uneori dragostea nu e reciproca.

| francesca89 a răspuns:

Wtf? esti penibila rau.

| francesca89 a răspuns:

Cum adica de ce? pai tu nu vezi ce fel de intrebari pui? serios daca nu esti jalnica rau rau de tot

| francesca89 a răspuns:

Ce reteta de slabit ma dementa? set your head on fire

| chibiusa a răspuns:

Chiar vrei sa iti spun? laughing

| PurityBecameBlasfemy explică:

4l3x adica? vreo problema? ce vrei?

4l3x tu ai muschi in loc de creier.

Francesca89 mm de ce?

Francesca89 aa tu erai vacuta cu celulita care cerea solutii pentru slabit.saracuta proasta

Chibiusa chiar te rog sa spui

| DiiDii_3743 a răspuns:

Faptu` ca in intrebari ne urasti si you love Selena si in comenturi culmea, te contrazici singura si`ti place rock laughing. Intr`un cuvant nu suport la tine faptul` ca esti penibila.

| gheorgheasdasa a răspuns:

Buna troll.la momentul actual tu iti faci somnul de frumusete ( de care ai mare nevoie ) asa ca iti las acest mesaj inainte sa ma sinucid din cauza idioteniilor pe care le debitezi
-----------------------------------
1 - Si noi avem pareri asemanatoare fata de voi manelistii doar ca in loc de "nebuni" va consideram ceva de genu : inculti spre retarzi mintal + grasi ( marea maj )
nu stiu cum poti face acuzatii asa... il jignesti pe 4alex ca "are minte in loc de muschi" cand tu n-ai nici macar muschiihee hee. la fel si cu francesca. tu ceri parerea oamenilor despre tine si mai esti si nesimtita sa raspunzi ca nu-ti convine c cred oamenii despre tine. TU AI CERUT PARERI. PRIMESTI PARERI
Oare daca te duc la un concurs de "cel mai destept animal". tu fiind troll. ma pot baza pe tine ca iei macar pen-ultimul loc?

| SmileInGreen a răspuns:

Faptul ca Existi!