Am eu unul in bloc cind coboara cu liftul zici ca a coborit sconcsul.Curata boarfele dupa el cu bataucul de snitele.Ciorapii ii tine rezemati de calorifer.Cind mai face baie foloseste cutitul si razatoarea sa ajunga la stratul de piele. Daca ai trait sa vezi cind urca boschetarul in autobuz si lumea sare jos asa sunt unii Rockeri Musai daca ai prieten un asemenea specimen sa ai gazul cu tine sa se dea in cap ca mama ta cind se vopseste ca au si cuiburi pe acolo
Astea's deja impresii! Nu's rocker da is si ei oameni! daca ai 12 ani si asculti manele asta nu inseamna sa-ti bati joc de toti! stai pe fundu tau si da impresia k esti inteligenta
Eu zic sa-ti vezi de fitele tale, manelisto. Ascult rock si crede-ma, sunt mai curat ca tine si mai aranjat, chiar daca tu folosesti o tona de farduri. Mi te si imaginez acum o grasa de aia, stand pe scaun, cu un maieu deala mic de ti se vede buricu', niste blugi de aia spalaciti, un cur mare si urat in ei, o manea la boxe si iti arunci suncile-n sus si-n jos pe manea.
Chiar nu va inteleg; nu aveti un pic de cultura, nu stiti ce inseamna rock. Un rocker are mai mult succes decat un manelist de asta incult si infect. Stiu ca atunci cand pronunta cuvantul "rocker", manelistii se gandesc la un pletos jegos, etc. Eu zic sa-ti dai niste pumni in capu' ala a tau care-i degeaba.
Pff...asa se intampla... am mai vazut cazuri in care li s-a trezit un neuron din coma. nu e cel mai rau caz.dar nici cel mai bun
Nu te.ai saturat? In continuu ai ceva de comentat asupra clor care asculta rock. Ce ai cu ei? Ti.au facut ceva? Te.ai saturat de atatea manele si te.ai gandit sa mai schimbi si tu peisaju? Mai bine ai cauta alte subiecte despre care sa vorbesti.
anonim_4396 întreabă:
misauratcuviata întreabă: