Cand te duci sa vezi raspunsurile pe care le-ai primit, in dreapta lor o sa apara ceva de genul "Declara raspunsul castigator", si apesi acolo. Succes!
In dreapta fiecarui raspuns e cate o fundita si u dai funndita la unu din ei pintr-un clik pe fundita din dreptul raspunsului pe care crezi u ca te-a ajutat acum parca ziceai ca vrei sa o day incearca la mine daca vrei
Langa cel care iti lasa un raspuns la intrebare in partea dreapta scrie sub o funda: Declara raspunsul castigator. Dai pe aia si gata
E foarte simplu.in dreptul raspunsului corect in dreapta se vede o fundita portocalie dar mai stearsa.Aceasta esta la fiecare raspuns si tu trebuie doar sa dai click pe funda raspunsului care ti s-a parut cel mai folositor.
Sper ca te-am ajutat
http://cerculet.com/u.php?user=aftode
Cand cineva iti da un raspuns in partea dreapa [ unde se termina raspunsul ] ai acolo o fundita! dai click pe ea. si GATA!
Sper ca te-am ajutat! >:d
Uite cum se procedeaza:)
Tu cand ti-ai facut aces cont ti-ai dat o adresa de email.
Banuiesc :D ca la adresa de email iti vin toate mailurile de pe TPU.Gen "Felicitari! Ai un raspuns castigator" si asa mai departe :-j.
Iti mai pot veni si mailuri de genul "AlexandraCyrus96 a raspuns la intrebarea ta ":D
Dai clik pe acel mail si dai la uite`te la raspuns, sau ceva de genu`:|
In dreptul fiecarui raspuns de la orice utilizator[care ti-a raspuns la acea intrebare] apare o fundita gri, iar sub ea scrie "Declara raspunsul castigator" si apesi acolo;;). Gataa:)
In caz ca nu iti vin notificarile pe mail, intri pe www.tpu.ro, in contul tau, la intrebarile mele [langa poza de profil unde sunt si raspunsurile catigatoare:D] si dai clik pe intrebarea recenta.[ultima]
Acolo iti apar raspunsurile utilizatorilor iar tu dai clik pe fundita gri, a carui raspuns ti se pare cel mai folositor;;).
Funda :X?
Deea3 întreabă: