| onuticuta200312 a întrebat:

ROG TOATE FETELE SA-SI DEA CU PAREREA! Buna, am 13 ani abia impliniti si majoritatea fetelor de varsta mea sunt deja dezvoltate! Sanii mei au inceput sa cresca de acum aproximativ un an si de atunci sunt doar niste mici umflaturi.Cred ca s-au oprit din crestere...Pararea mea...Ce as putea face? In cat timp vor creste? Exista ceva tratamente NATURALE? FUNDITA

4 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Mai ai timp, linisteste-te. Daca esti sigura ca ai o problema du-te la un doctor, tratamente naturale nu exista.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna happy
Draga mea, abia ai 13 ani, multi inainte, mai ai timp sa te dezvolti.
De ce doriti sa va maturizati?
Lasa natura sa isi faca datoria!
Acum depinde si de gena ta.
Stai calma so bucura-te inca de frumoasa copilarie.
O seara buna happy

| Fatamuntilor a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate!
Esti la inceputul adolescentei,corpul tau se dezvolta in ritmul sau!
Nu te raporta la colegele tale,totul tine mai degraba de,, mostenirea'' genetica! Daca,, partea feminina '' din partea parintilor tai au avut sanii mici, nu prea ai sanse sa-ti creasca! Sau invers! E de ajuns sa ai o matusa /bunica care are sanii mari ca sa-ti faci sperante!
Oricum, esti micuta, ai rabdare!
Sanii cresc odata cu tine!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată big grin

Singura soluţie ( exceptând implantul cu silicon ) este să ai RĂBDARE!
Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" din partea maternă ).

Toate cele bune!