| costyn162 a întrebat:

Romania este o tara rea, o tara in decadere, o tara unde nivelul de trai este foarte scazut si scade in continuare. Aceste cuvinte probabil sunt pe buzele multor dintre noi. Totusi, suntem romani, traim in Romania si astazi este ziua nationala. Vreau sa-mi spuneti, cat mai serios posibil, 3 motive pentru care va mandriti ca sunteti romani.Chiar sunt curios sa va citesc raspunsurile.

11 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Sunt mandra ca traiesc in Romania, avem o tara frumoasa care merita vazuta de la un capat la altul, oamenii (majoritatea )sunt ospitalieri si sufletisti, nivelul de trai este scazut dar nu in toate zonele tarii, asta mai depinde si de noi

| Butsilee a răspuns:

1. saracia din unele locuri 2. thinking politicienii cu salariile lor de mii de euro si noua mai mult ne scad din salarii pensii si astea... si 3.thinking nu mai stiu laughing big grin thinking

| AndreeA_4571 a răspuns:

Motive sunt multe dar iti voi spune 3 asa cum mi-ai cerut.
1.Romania este o tara care are toate formele de relief(chestie care o infrumuseteaza);
2. Exista foarte multe traditii;
3. Pur si simplu pentru ca sunt romanca si asta este casa mea.
Mai sunt si altele...astazi trebuie sa luam in calcul doar partile bune si sa spunem ''Romania te iubim!''
love struck

| costyn162 explică:

Raspunsul meu nu este cuprins in intrebare.Acolo am spus ce se gasesc pe buzele multor romani. Dar parerea mea se imparte.Am motive sa spun ca sunt mandru de Romania aici referindu-ma numai la tara fara a lua in calcul vreo prezenta fizica din interiorul ei. Este o tara bogata, cu resurse importante in multe domenii care nu au fost exploatate corect, au fost vandute pentru niste bani care se puteau inmulti de mii de ori mai mult. Si va mai pun o intrebare: De ce multi studenti plec in strainatate dupa terminarea facultatiii sau chiar inainte de inceperea ei? Pentru a aveao viata mai buna. Si nu zic ca in Romania nu s-ar putea, in Romania putere exista, dar nu exista vointa, putem dar nu vrem. Toata lumea vorbeste de rau politicienii dar cine i-a votat si cine i-a pus acolo unde sunt pentru a avea salariile alea uriase? Raspuns:noi, oamenii. Sunt oameni cu initiativa dar din pacate nu suficienti. Asadar, nu trebuie sa plecam daca nu ne convine ceva Danimar, trebuie sa ramanem ca sa luptam pentru o schimbare.
Oricum, va multumesc pentru raspunsuri...Foarte interesante.

| Happy a răspuns:

1.Nicăieri nu-i mai bine ca acasă. România e ţara mea şi mă mândresc cu ea
2.Sunt mândru că am reuşit să pun steagul României pe cea mai înaltă poziţie într-un foarte popular joc virtual. Sunt mândru că sunt român şi am cu ce să mă mândresc
3.Acum sa va mai zic ceva: orice padure, oricat de frumoasa, de falnica si bogata ar fi mai are si uscaturi. Dar asta nu stirbeste cu nimic mandria de a fi roman.

| 31957319 a răspuns:

Tara frumoasa (natura ) mai ales vara...
Berea ( ursus )...
Fetele frumoase...
Stranduriile superbe...
Cluburi tari...
Mama...
Cainele meu, cu sange roman...
Imi iubesc vecinii de curte, chiar daca sunt cam prosti...
Imi place sa imi beau cafa, in aerul irespirabil...
Si sunt multe alte motive mici, si totusi mari, care nu ai cum sa ti le doresti, decat atunci cand vezi ca iti lipsesc...

| Candyman a răspuns:

Cum adica Romania este o tara rea?
Tara a ajuns asa cum e din cauza unor hoti si profitori. Un al 2-lea Vlad Tepes ar trebui acum.
Imi respect tara si pe toti romanii seriosi si muncitori.
Iar dpdv geografic avem o tara foarte frumoasa.

Dar raspunsul tau care este? Sau e cel din intrebare? Pacat daca e ala sad

| Astaeparereamea a răspuns:

Fratioarreeeeeeeeee! unii ca tine o fac sa ajunga asa, daca nu-ti convine schimba-ti domiciliul!

| di@n@ a răspuns:

Bravo Tepes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sant sarac dar cinstit.muncesc cinstit pentru niste jigodii pe care nu le pot numi romani.imi platesc taxele si impozitele corect.nu pentru ca vreau, ci pentru ca mii i-au din buzunar legal cei ce fac legea.muncesc fiindca am o vechime si mai am 4 ani pana la pensie intr-o meserie care-mi place. dar in care nu ma pot bucura de roadele totale ale muncii mele tot din cauza unor lipitori puturoase si nesatule.ma dezic de acestia care sunt demagogi si nu vreau sa-i numesc altfel decat jigodii. dar sunt mandru ca traiesc alaturi de ceilalti, cateva milioane de oameni care la fel ca si mine muncesc, fac haz de necaz, si merg inainte cu speranta unor zile mai bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un singur motiv, şi suficient, este ţara în care ne-am născut, este ţara în care am crescut, şi este ţara în care am devenit ce suntem nu e o ţară bogată, nu ţara e rea ci oamenii au făcuto aşa, şi deoarece ne-am pierdut speranţa, aceea de a putea schimba ceva, trăim şi criticăm fără să facem nimic să o schimbăm.
Oamenii sunt răi, dar nici măcar oamenii buni nu încearcă să facă ceva.
Să îţi mai dau 2 motive? nu, este suficient.

Întrebări similare