Anarhie - incepem cu crearea unei celule de rezistenta in Romania iar in timp vom crea in fiecare judet cate o celula. Cand totul va fi pregatit vom ataca coordonat, in acelasi timp si vom prelua puterea... Intrebarea e: ce facem dupa? Cine o sa fie liderul nostru si de ce?
Vrei sa spui ca vom lupta cu cei de la putere? O lupta in adevaratul sens al cuvantului? Un razboi? Noi avem un dezavantaj foarte mare: nu dispunem de arme de foc. Ne putem confectiona doar arme albe. Vor venii cu armata si atunci ori murim ori ne potolim... Daca ne vom strange foarte multi am putea face ceva. Dar ar izbucnii un mare razboi... Apoi daca vom crea un lider exista riscul de a face la fel cum a facut Base! Eu sincer cred ca nu va rezista tara asta mai mult de 5 ani! Vom devenii sclavii altor tari! O sa fie foarte rau! generatia parintilor nostri a trait bine fata de ce ne astepta pe noi! Sincer mi-e tare frica! singura solutie buna e de a pleca in alte tari si de nne stabilii acolo. Daca te casatoresti obtii cetateni! Astept un Raspuns! Nu privat!