| Pho3nix a întrebat:

Romanii au Talent! Poi, parca e vorba sa se castige pe baza de talent adevarat!
Aici s-a castigat pe poveste.
Sa fiu clar de la inceput. N-am nimic cu Tutu Adrian, ba chiar il respect. A fost incredibil de greu pentru el dupa ce i-au murit parintii si bravo lui ca nu s-a lasat si a luptat in continuare. Bravo lui pentru ceea ce face, si ca a ajuns unde a ajuns. Respect!
Dar, NU cred ca Adrian merita sa castige in seara asta! Intr-adevar, a transmis mesaje frumoase. Dar nu mi se pare ca merita premiul cel mare. Multi dintre noi putem transmite mesaje prin diferite moduri. Muzica, dans, si altele. Oricum, va dati seama ca pustoaicele imature de 11-14 ani care stau cu o mana la chiloti si o mana pe telefon, l-au votat pe Adrian si pentru felul cum arata.

Bun, cum am zis mai sus, aici s-a castigat pe poveste.
Dar cu Trupa Ballance? Cu ei cum ramane? Au fost peste tot in lume si sunt foarte apreciati si aici la noi in tara nici nu-i bagam in seama.
Iustin, Valentin, Cristina si Alina? Ati vazut ce voci au de ti se ridica parul de pe tot corpul.
Sa nu mai zic de fata din semifinala care a cantat si la pian si live. (am uitat cum o cheama). Plus baiatul ala, tot din semifinala, care a cantat pe melodia lui Enrique Iglesias. Sorry, dar nu le mai tin minte numele. Aasta este adevartul talent!
Si mai sunt si altiihappy. Ma rog, voturile in Romania vor fi intotdeauna tampite. Parerea mea!

Inca ceva. Ce am spus aici, este doar o opinie, si nu este o invidie sau chestii de genu. Unii asa vor zice, sunt sigur laughing.

O seara buna!

34 răspunsuri:
| Shopiaalin a răspuns:

Narcis trebuia sa castige!
vocea lui este perfecta:X asa ceva nu mai gasesti
sunt in totalita de acord cu tine!
pot sa spun ca nu mai sunt socata de "prostia" poporului roman care nici sa voteze dupa talent nu mai poate!:o
funda?

| Summer a răspuns:

Hai sa iti raspund simplu: Fiecare alege ce il unge la suflet. Se pare ca foarte multi romani s`au regasit in melodia lui Tutu poate si din cauza perioadei prin care trece Romania.

| JsTX000 a răspuns:

Asta cred si eu, la fel ca si la dansez pentru tine... Talentul conteaza mai putin... Dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul

| GodBlessYou a răspuns:

Ala cu tricoul albastru merita sa castige, Alehandro by Fernandro Tigarete Roberto... laughing

| pinkystyleツ a răspuns:

Mie indiferent.

| Bogdanux a răspuns:

Am aceeasi parere ca si tine, chiar ma asteptam la un sfarsit "penibil" al show-ului.Mie mi-a placut de Tutu Adrian inca din preselectii prin faptul ca stie sa transmita un mesaj si m-a miscat intr-un fel.

Dar sincer... au fost destule talente ADEVARATE care meritau sa castige premiul si erau cu mult peste Adrian ( nu are rost sa le mai zic ca se stiu).

Oricum, majoritatea concurentilor, cu ocazia acestui consurs vor avea drumuri noi in viata, daca nu au castigat, nu inseamna ca sunt pierduti!

| Pho3nix explică:

@Ozana
Tu crezi ca pe pustoaicele alea imature care l-au votat pe Adrian, le-a pasat de talent adevarat, voce si celelalte?
Vedeam prin jur ''vaaaii, adrian:X:XX:X:. ce bun e''. Sau :''ahh:X. adrian, ce frumos e, hai sa-l votam''.
In turma s-a votat. Asta da de inteles totul!

| 18cm a răspuns:

Ai drepate...dar nu cu tot

Trebuie sa recunosti ca tutu are talent ...si el avea mai multa nevoie de banii astia decat toti straight face

Cu banii astia va reusi sa isi creeze viitorul la care sperau parintii lui si sa isi faca si un nume in industria muzicalawinking

si ce reaq au facut aia Ballance?
in rom castiga cel care aduce ceva nou cel care impresioneaza ...nu stiu cel care te face sa zambesti sau sa plangi ...si sinccer aia erau mult mai varza decat trupa aia de baieti care dansau hip-hop :dbatting eyelashes

| bhubhuaa a răspuns:

Si eu am aceeași părere! Trupa Ballance merita sa câștige deoarece sunt talentați, muncesc mult pentru asta si se pot ranii prin acrobatiile pe care le fac.iar Tutu? ce face? scrie niste versuri si le canta. Orium asta este parerea mea! Dar na asta este! oricum Trupa Ballance a fost cea mai tare! Superbi au fost!sad O seara buna!

| SabinaRsT a răspuns:

Asta crezi tu ma, vino tu si transmite "mesaje " sa vedeam daca tu poti, sa vedem cat de talentat esti tu, te caci atat pe tine zici ca ai dat tu din buzunarul tau vreun ban, a avut lipici la public, dacat ca castige gay-ul ala de narcis gaozarul mai bine castigau aia cu piruietelestraight face

| SabinaRsT a răspuns:

Corina arunca niste vorbe la misto si este de acord cu tine doar pentru funda rolling on the floor)

| Pho3nix explică:

@18 cm
Tu nu stii ce zici.
1. N-am zis ca Adrian n-are talent. Intr-adevar, are talent. Dar au fost altii mai sus ca el.
2. Cum poti sa spui ca trupa Ballance a fost varza? Nici nu-ti inchipui cata munca si cata concentrare itit trebuie pentru a face asa ceva. N-ai idee, crede-ma!

| YOUdriveMEcrazy a răspuns:

Da'bai si mie mi s-a parut ca a castigat din cauza parintilor lui... Si oricum e vina presei mai mult ca la preselecti sa prezentat povestea lui. Dc a trebuit presa s-o comercializeze ata?! Si in plus putea sa faca si el piese ca" cea de astazi patriotice nu piese despre parinti lui, poate el asa simteathinking dar in mod sigur asta a fost o bila alba fata de publicwinking

| xlmpq a răspuns:

Cum am mai zis mie Adrian mi s-a parut bun poate chiar cel mai bun, dar totusi ce fac cei din balance nu poate face oricine

| Bogdanux a răspuns:

@irina30

Iti spun eu ca talent ca al lui Narcis n-ai sa mai gasesti poate nici in 100 de ani( pacat ca nu vei mai fi p' atunci).Cum am mai spus mai sus, si Adrian Tutu este talentat, dar nu merita sa castige.

Prin vorbele tale subliniezi faptul ca majoritatea romanilor nu stiu sa recunoasca cu adevarat un talent...si te mai intrebi de ce tara noastra este una de rahat.

| Pho3nix explică:

@irina30
Inchide ca te sun eu. Nici nu stii ce vorbesti.
Am impresia ca te aflii printe fetele cu o mana pe chiloti si o mana pe telefon, pentru al vota pe Adrian.
Stii ce e ala talent adevarat?
Vin special pentru tine si iti transmit un mesaj, sa vezi ca multa lume e in stare de a transmite mesaje. Fiecare cu felul luihappy.

| DakotaRoyse a răspuns:

Irinucă dragă, prin faptul că ai spus, citez, "gay-ul ala de narcis gaozarul" ne-ai dovedit lipsa ta de 1. gust la muzică şi 2. inteligenţă.
Ştii de ce?
Opera de când e pe lumea asta a fost apreciată de intelectuali. Dar dat fiind faptul că tu duci lipsă, e şi normal că n-aveai cum să apreciezi asta.
Şi ştii de ce duci lipsă? Poate că nu din toate punctele de vedere, dar: nu toţi homosexualii au vocea subţire, nu toţi homosexualii ştiu să cânte, nu toţi cei care ştiu să cânte mai bine ca toată populaţia Bucureştiului pusă la un loc sunt homosexuali, şi evident, nu toţi cei cu vocea subţire sunt homosexuali. Puteai să deduci asta singurică dacă nu erai şi tu una din disperatele care salivau după Ţuţu.

Punct şi în continuare: sunt de acord cu Pho3nix într-o oarecare măsură. Au fost mulţi alţii mai talentaţi care nici măcar n-au ajuns în finală.

| Summer a răspuns:

Noi nu vb aici de postoaicele lui tata care au bani si dau 15 mesaje la 1 euro si ca Tutu e frumusel s.a.m.d. E adevarat ca multe voturi s`au strans asa dar vezi tu e un talent si in a te face placut, votat, in a sti cum sa te prezinti. Oricum nu putem spune ca Tutu nu are talent. Au fost multi talentati dar mesajul lui a fost cu adevarat unul frumos si trebuie sa apreciem ca versurile sunt scrise de el.

| Summer a răspuns:

Si daca te uiti in Dex, Doom ce vrei tu Talentul este o deprindere innascuta sau dobandita. Diferenta dintre Tutu si Narcis e asta in principal.

| Summer a răspuns:

Pho3nix
Nu te contrazice cu "18 cm". Numele lui zice deja totul. El poate face ce fac "netalentatii " de la Balance in 18 cm laughing

| Pho3nix explică:

@Ozana
Cum am spus, il respect pe Adrian, si da, are talent.
Ideea mea ca erau altii mai buni ca el si care meritau cu adevarat sa castige.

| AlessiaWtf a răspuns:

Tutu a scris niste versuri care au transmis un mesaj, care i-a miscat pe toti.Probabil asta e talentul lui,nu faptul ca poate sa cante rap.E adevarat ca si povestea lui de viata a influentat voturile,dar e si talentat. Poate unii au muncit mai mult ca el sau sunt mult mai talentati, au fost, dar el are acel ceva care te face sa-l votezi!

| Summer a răspuns:

Da Pho3nix! Este ideea ta, toti avem o parere si trebuie respectata, asa ca nu mai jigniti persoanele care l`au votat pe Tutu. Nu sunt prosti Corina s`au mai stiu eu cum. Fiecare voteaza pe cine vrea. Daca esti tu mai desteapta trebuia sa il votezi pe Narcis de 500.000 de ori ca sa castigewinking

| Bogdanux a răspuns:

@ Ozana

Nu zic ca nu ai dreptate, si pe mine m-a impresionat Adrian prin felul de a crea versuri si a transmite un mesaj, dar nu merita sa castige.Grupul Ballance, Narcis, Valentin Dinu si altii meritau cu mult sa castige, dar daca traim in Romania...

Acum degeaba dezbatem cine trebuia si cine nu sa castige ca faptul e deja consumat happy.

| Pho3nix explică:

@AlessiaWtf
Ai dreptate intr-o oarecare masura, dar vezi tu, poporul roman aproape mereu a votat PROST!
Nu ma refer la emisiunea asta, ci ma refer in general.

| Pho3nix explică:

@Ozana
1. Çitez:''Daca esti tu mai desteapta''. Sunt baiat
2. N-am jignit pe nimeni!
3. Si mie mi-a placut Adrian prin mesajele lui, dar ziceam ca nu merita el sa castige, atat tot.

| Summer a răspuns:

Daca e sa o luam asa, cine merita si cine nu, fiecare are un atu, un defect, nimeni nu e perfect. Toti sunt talentati, toti meritau o feliuta din premiu, dar astea sunt regulile: cine are cele mai mult voturi castiga. Nu trebuie sa ne contrazicem degeaba. Concursul s`a terminat. Felicitari tuturor celor care au participat, chiar si cei mai comici de la preselectii!

| Summer a răspuns:

Phon3ix nu vorbeam de tine ci de Corina care a spus : "sunt socata de "prostia" poporului roman care nici sa voteze dupa talent nu mai poate!". Ai inteles gresit!

| Biiiiiia a răspuns:

Buna Pho3nix.
Eu una sunt fericita ca a castigat Adrian.Si nu pentru ca avea nevoie de bani, sau pentru ca e orfan, sau pentru ca era frumos, ci pentru ca in primul rand are voce, in al doilea rand stie sa transmita mesajele sale prin cantece.
@Buburuza93a
Tin sa te contrazic intr-o oarecare masura.Nu spun ca Iustin,Rebeca,Medea, Ballance si restul concurentilor nu au talent, toti participanti au avut/au un talent al lor, dar sa stii ca nu este asa usor sa "scrie niste versuri si sa le cante".Nu este atat de usor pe cat crezi/credeti tu/voi.
REPET: Nu spun ca ceilalti concurenti nu au avut talent, dar Adrian are o voce superba si stie ce inseamna Hip-Hop.
Acum, eu mi-am spus doar parerea.Voi o luati cum vreti.
Bye:*

| iulyka_5827 a răspuns:

Sincer mi se pare o tampenie ca a castigat Adrian.Asta nu avea ce sa caute nici in finala.Ce chestie a facut ala asa tare a inceput sa palavrageasca aiurea si au aparut deodata 20 de pitipoance pe scena si vai de acum e un mare talent.
Nu spun ca mi-a placut Narcis pentru ca sunt contratenori mult mai buni(ex.Vitas)dar a fost ok fata de adrian.Si eu am tinut tot cu Ballance