| Râmăăă a întrebat:

Romanii chiar au talent? Eu una nu ma consider chiar asa de talentata, incat sa ajung ca acei oameni/copii care apar mereu vineri, la ora 20:30.
Vreau sa stiu daca toi romanii au un talent anume. Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA,românii chiar au talent. Unii mai mult, alţii mai puţin. Această emisiune "Românii au talent" ne-a demonstrat că în fiecare sufleţel există un talent ascuns. Eu sinceră să fiu mă mândresc că sunt româncă!
Voi ce spuneţi?
O zi frumoasă în continuare. happy

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Toti avem un talent, putini il valorificam.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Eu spun că nu numai românii, ci fiecare persoană din lume prezintă o caracteristică aparte, care îi deosebeşte de ceilalţi. Tot ce au de făcut este să se descopere pe ei înşişi şi să scoată la suprafaţă ceea ce îi face originali.

| frumusik96 a răspuns:

Fiecare persoana are un talent anume dar poate unii nu l-au descoperit inca. Pwp

| ionela22 a răspuns:

Fiecare om are ceva aparte stii cum este si cu frumusetea fiecare e frumos in felul lui altii au sufletul frumos asa cred ca este si cu talentul fiecare om are o placere ceva ce ii place in mod deosebit sa faca.Chiar daca unii ii judeca si nu le place ceea ce fac ei nu trebuie sa renunte la visurile lor.

| neo787840 a răspuns:

Eu cred ca toti au un talent anume chiar daca si la descoperit sau nu. Exact asa cum cred ca toti au un rost in viata.