| Anghellusha a întrebat:

Rosesc mai mereu cind vorbesc cu cineva, ce sa fac ca sa nu mai rosesc?

Răspuns Câştigător
| domnina04 a răspuns:

incearca sa nu te mai uiti atent in ochii acelei persoane si gandeste-te la un loc relaxant sau ceva placut

| Anghellusha explică (pentru domnina04):

Mersi mult, sper sa ma ajute raspunsul tau.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil tie rusine sa comunici cu oamenii sau cu o persoana pe care nu o cunosti.
Acuma, depinde cand rosesti atunci, cand vb. cu o fata sau cu o persaoana oarecare.
Probabil tu ai avut ceva probleme de ex. ai fost mai retras, mai timid si acum iti vine greu sa vb cu oamenii.
Problema asta o sa dispara cu timpul,
tot ce trebuei sa faci e sa-ti infrunti teama, vb cu cati mai multi oameni si incerca sa te relaxezi, cat despre privitul persoanelor in ochi, acuna nu poti sa te uiti in aer trebuie sa te uiti la ei nu cred ca ti-ar placea sa vb cineva cu tine si sa se uite in alta parte.

Era de ajutor daca spuneai ce fel de pers. esti si ce varsta ai, dar asta o sa treaca cu timpul.

| Anghellusha explică (pentru anonim_4396):

Am 14 ani, si anul acesta sint doar printre oameni noi, adica m-am mutat in alta scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tanar iti trece, acum probabil ai intrat la liceu si e mai greu pana te acomodezi (colegi noi, alte idei, alt stil de viata...), fiecare om e diferit si reactioneaza diferit, unii se acomodeaza foarte usor alti mai greu si sunt emotivi. E important sa-ti faci prieteni ( nu toti ratatii si golanii) si sa nu fugi de lume ca sa nu rada colegii de tine.