| mulinobianco a întrebat:

Rroblema e in cea ca eu si prietenul meu ultimul timp vorbim doar pe net si ne sunam.De 3 zile nu neam vazut, el ziua iese cu prietenii prin parc iar seara cind are timp ma suna pe mine ca sa iesim, dar eu nu pot iesi seara fiindca parintii numi dau voie ( ei nu stiu de relatia mea cu el, stie doar mama insa ca orice mama isi face griji pentru mine, am 14 ani ). El vine acasa pe la ora 9 vorbim vreo 15 minute si apoi pleaca la culcare. E insuportabil asa, nu mai pot deacum, dar nici sai reprosez ca iese cu prietenii afara numi permit fiindca nu e obligat sa stea toata ziua cu mine.Cum sa procedez? pls ajutor.(

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Spune; i.chair daca tu crezi ca o ia iasa urat. El o sa inteleaga ca a gresit, si o sa va intalniti dupa. Daca nu face nimic dupa ce ii zici, ar fi cazul sa va despartiti.

2 răspunsuri:
| Mihai7best a răspuns:

Ai putea sa ii zici sa isi petreaca mai mult timp cu tine pentru ca ii simti lipsa si ii duci dorul

| andreeabeb a răspuns:

Vorbeste cu el. Spune'i ca vrei sa va vedeti mai des.Sunt sigura ca o sa te inteleaga si o sa iasa cu tine mult mai des. Daca nu comunicati, nu faceti nimic! te pup:*